Jak z chrześcijanami poczyniają sobie islamiści!

O wszystkim i o niczym, na serio i dla zabawy
Awatar użytkownika
Jacol303
Major
Major
Województwo: Wybierz

Jak z chrześcijanami poczyniają sobie islamiści!

Post autor: Jacol303 »

Witam,

Ostatnimi czasy coraz więcej islamistów w Polsce...
Oto jak "szuszfole" poczynają sobie z chrześcijanami :mur:
Tymczasem w Polsce pozwalamy im budować kolejne meczety :mur: :mur: :mur: :mur:
Materiał w linku zawiera sceny drastyczne, oglądacie na własne ryzyko.

http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/h ... hrzescijan
Pozdrawiam,
Jacol303

" Słodko jest za Polskę umierać "
https://www.youtube.com/watch?v=vKIdRsMcQVw
Awatar użytkownika
PINGWIN
Generał Broni
Generał Broni
Województwo: Lubelskie

Re: Jak z chrześcijanami poczyniają sobie islamiści!

Post autor: PINGWIN »

Fcuk , Ludzie przeciwko Ludziom.... :mur:
"Śmierć żołnierza jest święta,
Łamie nakaz nienawiści.
Przyjaciel i wróg, już wolni od ran
Są warci tej samej miłości i chwały"
K. Lipiński
Awatar użytkownika
wolfram
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Post autor: wolfram »

Jak mowia dżentelmeni : No politics or religion !
Dlatego prosze wyslac ten watek do kosza...lina :)
Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
Awatar użytkownika
Jacol303
Major
Major

Witam,
hatsan38 pisze:Jak mowia dżentelmeni : No politics or religion !
Hatsan38, a ja myślę że ludzie powinni wiedzieć do czego dopuszczają się islamiści, którym to pozwalamy budować ich świątynie w Polsce :polska:
Pozdrawiam,
Jacol303

Awatar użytkownika
GAD
Generał Brygady
Generał Brygady

Post autor: GAD »

poczytajcie co pisze w komentarzach Seluan, zgadzam się z nim w całej rościągłości
GAD KLAMERKOŻERCA
zasadził GADEK" rzepkę" w ogrodzie,
chodził, doglądał, podlewał co dzień,
kolegom "rzepką" ową się chwalił,
na jesień zebrał, wysuszył ,spalił :P
Awatar użytkownika
wolfram
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Jacol303 pisze:Witam,
Hatsan38, a ja myślę że ludzie powinni wiedzieć do czego dopuszczają się islamiści, którym to pozwalamy budować ich świątynie w Polsce :polska:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zbrodnia_nienawi%C5%9Bci
Paragrafu k/k przytaczac chyba nie musze ...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jacol303
Major
Major

Witam,
hatsan38 pisze:
Jacol303 pisze:Witam,
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zbrodnia_nienawi%C5%9Bci
Paragrafu k/k przytaczac chyba nie musze ...
Pozdrawiam
A czy ja komuś grożę lub nawołuję do takiej postawy?
Nie, ja pokazałem zbrodnie jakich dopuszczają się islamiści, oraz wyraziłem swoje niezadowolenie ze względu na budowę meczetów w Polsce :bezradny:
Proszę nie strasz mnie k/k bo jest to całkowicie działanie bezcelowe i nie na miejscu;)
Jeśli chcesz być tolerancyjny i puszczać ludobójstwo mimo uszu to Twoja sprawa :bezradny:
Ja koło takich czynów obojętnie nie przejdę.
Potrafię uszanować Twoje zdanie i oczekuję tego samego od Ciebie :piwko:
Pozdrawiam,
Jacol303

Awatar użytkownika
tisio
Zasłużony
Zasłużony

Post autor: tisio »

https://www.youtube.com/watch?v=K5FuE5Wcv7o Na szczęście w Polsce nie ma takiego socjalu jak na zachodzie, więc nie jest to kraj, w którym te nieroby chcieliby żyć.
Bóg, Honor, Ojczyzna
Awatar użytkownika
wolfram
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Ja tylko chcialem zwrocic uwage , ze Twoja zasciankowa ksenofobia moze po prostu kogos razic . Te Twoje wykrzykiwane co po i rusz haselka (czarnuchy, brudasy , kasztany, szuszwole itp ) sa wyrazane publicznie i jako takie podpadaja pod k/k , co moze byc z kolei przyczyna kolejnego "smrodu" na forum i tyle .
A o meczety sie nie boj , nie mam zamiaru ich budowac w kraju , ja nawet nie musze bic 5 razy dziennie glowa o podloge , mi wystarczy ze oderwe sie na chwile od codziennych zajec , zwroce glowe w kierunku Mekki i szepne slowo modlitwy ...
Salam ...
Awatar użytkownika
Wędrus
Administrator
Administrator

Post autor: Wędrus »

Hatsan!!!Ty chłopie wyglądasz jak rasowy Aryjczyk, wezmą Cię za 5 kolumnę nordycką :peace:

p.s. 2 dni starczy na uświadamianie, wieczór temat poleci w śmietnik, mimo że akurat w tym temacie trzymam stronę Jacola.
"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
Awatar użytkownika
MKF
Główny moderator
Główny moderator
Kontakt:

Post autor: MKF »

Zanim temat wyleci w kosmos proponuję poczytać skąd wziął się ISIL, kto stoi za jego finansowaniem, komu jest to na rękę i dlaczego
http://www.voltairenet.org/article185104.html
Nie udało się obalić Assada tak jak Kadafiego, Saddama i innych dzięki postawie Rosji i Chin, to jedyną opcją jest stworzenie takiej za przeproszeniem rozpierduchy, że rękami najemników (bo walki na tle religijnym jak jest to przedstawiane to tylko mała część i efekt uboczny całego planu) dojdzie do podziału tego rejonu na 3 państwa i umożliwienie eksploatacji złóż ropy i gazu krajom, które już to przerabiały, nie trzeba chyba tłumaczyć o co chodzi. Odsyłam do artykułów:
http://www.voltairenet.org/article184814.html
http://www.voltairenet.org/article184398.html
Rzeź chrześcijan? Owszem, ale kto tam naprawdę jest najbardziej poszkodowany - od samego początku jeśli chodzi o religię to największe rzezie są tam na szyitach, jakoś o tym rzadko kto wspomina.
http://www.prisonplanet.pl/polityka/zac ... p214048470
http://www.voltairenet.org/article184814.html
Patrząc na całą tą sytuację globalnie a nie z perspektywy rzezi, które to bulwersują opinię publiczną i nie pozwalają spojrzeć na całość sytuacji i jej sens widać jasno o co chodziło - zarówno Saddam jak i Kadafi zostali obaleni po tym, jak rozpoczęli negocjacje w sprawie rozliczeń za paliwa kopalne pomijając oficjalną jedyną walutę, w jakiej to robić można - czyli amerykański dolar, na czym od 100 lat USA wybudowały swoją potęgę.
Jest dużo czytania w linkach i nie są to łatwe teksty, ale rozumni ludzie dadzą radę przez nie przejść i choćby zastanowić się, jak te informacje - tak odmienne od tego, co serwują nam pseudopolskie media w PL - układają się w jedną spójną całość. Nawet jeśli ktoś uzna to za bzdury, warto poznać racje w nich zawarte, może zacznie świtać w głowie jakaś lampka że "coś jest nie tak" i choć trochę zachęci do samodzielnego myślenia.
Nie twierdzę, że jest to jedynie słuszna prawda - w dobie masowej informacji i dezinformacji wszystko się zaciera, ale zawsze warto poznać spojrzenie innej strony przed rzucaniem oskarżeń.
Dość o polityce bo i tak nie mamy wpływu na to co się dzieje, na zakończenie polecam na wieczór odprężyć się, odłożyć na bok forum, TV, przygotować sobie herbatę czy co tam kto lubi i obejrzeć w skupieniu przepiękny film http://www.filmweb.pl/film/Nazywam+si%C ... 010-462544, może pozwoli to spojrzeć na świat przez inny pryzmat - szczerze polecam ten film, który uważam mimo kilku mankamentów za jeden z najlepszych jakie widziałem kiedykolwiek.
A do tych najeżdżających na islam w perspektywie linku od którego się ten wątek zaczął polecam zastanowić się, czy woleliby być obecnie na terenie tych walk być chrześcijanami, czy też szyitami.
Awatar użytkownika
MKF
Główny moderator
Główny moderator
Kontakt:

Co do socjalu - bo zapomniałem o tym - jest to prawda :) paradoksalnie nasza biedota chroni nas przed tą nawałą (pomijając mniejszość romską), ale zauważmy, że to co robią "oni" robią dokładnie to samo Polacy w Wielkiej Brytanii, Niemczech, Norwegii i innych krajach i głosy oburzenia płynące z tych krajów w naszą stronę też są w pełni racjonalne.
Awatar użytkownika
Loslau
SPEC
SPEC
Kontakt:

Post autor: Loslau »

MKF pisze:zauważmy, że to co robią "oni" robią dokładnie to samo Polacy w Wielkiej Brytanii, Niemczech, Norwegii i innych krajach i głosy oburzenia płynące z tych krajów w naszą stronę też są w pełni racjonalne.
No tu raczej nie trafiłeś.
Polacy, (czy też inni obywatele europy, bo nie tylko polak "migruje") jadą
raczej za pracą, a nie po social. Myślisz że np. tutaj można sobie ot tak przyjechać i państwo
Ci coś co da jeśli nie masz obywatelstwa lub przepracowanego jakiegoś okresu? (Niemcy już
szykują KOLEJNE zaostrzenie przepisów w tym kierunku).
Poza tym skoro imigrant z innego kraju europy, pochodzący z tej samej kultury - mieszka, pracuje, płaci podatki, uczy się miejscowego języka oraz przestrzega zasad panujących w danym kraju jako "gość"? to ja nie nie widzę problemu z takim przepływem ludzi, nawet do PL.
Jakoś nie słyszałem aby Polacy np. w UK organizowali jakieś manifestacje w święta bożego narodzenia- "bo na rynku stoi choinka, i nas to razi", publicznie blokowali ulicę odmawiając różaniec, lub też obcinali komuś głowy na ulicy.
Natomiast z "nimi" problem jest taki iż Asymilacja kompletnie ich nie interesuje, a prawem zastanym
w danym kraju gardzą, gdyż dla nich istnieje tylko jedne prawo - koraniczne. Tutaj w DE widziałem np. takich 20 letnich młodych ludzi, z Niemieckim obywatelstwem (urodzonych już w DE) którzy mimo iż są tu od urodzenia - nie znają języka niemieckiego! Daje to pewien obraz zamkniętych hermetycznych środowisk jakie są tu utrzymywane. W tych środowiskach mało kto pracuje, z prostego powodu - są to często rodziny wielodzietne - a na dzieci urodzone tutaj należy się dodatkowy zasiłek - żyć nie umierać! Można by wiele napisać i dyskutować, ale z kimś kto takie problemy zna tylko "z internetów"... wydaje się to bezcelowe. Tym bardziej iż wątek ma lecieć do kosza...
Reasumując;
Wybacz, ale osobiście nie sądzę zatem, aby uczciwie mieszkający i pracujący Polak w Anglii, Norwegi czy w Niemczech robił "to samo co oni".

Pozdrawiam.
"Denn wer keine Angst vorm Teufel hat, braucht auch keinen Gott"
Awatar użytkownika
Wędrus
Administrator
Administrator

Post autor: Wędrus »

Nie wywalam w kosmos, póki dyskusja merytoryczna i nie ma dymu to warto poczytać.
"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
Awatar użytkownika
MKF
Główny moderator
Główny moderator
Kontakt:

Loslau masz rację, nie chciałem urazić Ciebie ani innych pracujących legalnie za granicą. Jednakże bardzo wielu moich znajomych pracuje tak i w taki sposób wykorzystuje lub też nagina czy prawo, pracując chwilę a potem jadąc na socjalu, rodząc dzieci lub dostając zasiłki na dzieci w Polsce. Przesadziłem bo oczywiście Polacy wnieśli olbrzymi wkład dla rozwoju PKB tych krajów do których pojechali i nie ma problemów z asymilacją, czy też narzucaniem własnych wartości, nieprzestrzeganiem praw. Mieszkałem znaczną chwilę w Luton i w Nowym Jorku i miałem styczność z mniejszościami, które totalnie się nie asymilują, to samo widzę w Niemczech bo też tam jeżdżę co chwilę, zupełnie jak Romowie u nas.
Nie chcę nikogo obrażać, ale jeśli jest możliwość wykorzystania socjalu to się go chwyta a mniejszość (czy w ogóle np. w Niemczech można mówić jeszcze o mniejszości?) znająca wszystkie kruczki od podszewki jest w tym mistrzami. Poza tym to inna mentalność, inna cywilizacja. Obawiam się, że tej "nawały" nie da się już powstrzymać i nie widzę innej przyszłości poza dalszym ich rozrostem, a to podatny grunt na manipulację i agitację przede wszystkim religijną. Zobaczymy co to będzie.
Przepraszam za porównanie, faktycznie nietrafione. Połowa mojej rodziny pracuje lub pracowała za granicą, aczkolwiek sytuacje takie się zdarzają i pracując w firmie mającej swoje przedstawicielstwa w całej Europie znam zdanie ludzi na temat obcokrajowców i socjalu.
Zablokowany

Wróć do „Na każdy temat”