Rada jestem,że Rurka założył taki wątek

Przyznam,że też myślałam o takim temacie

,ale obawiałam się właśnie komentarzy,że :"nie na temat",że "a cha,jak kobieta to od razu przepisy",a ja jestem zdania,że jest to temat bardzo ciekawy,ponieważ ludzie zawsze jedli,jedzą i jeść będą.Przepisy łączą się z tradycjami,a także z historią,która wpływała na to iż produkty(warzywa,owoce,przyprawy) oraz przepisy docierały wraz z ludźmi w odległe kraje.Także wojny miały wpływ na powstawanie potraw,często prostych,ale chyba tych najwięcej dotrwało do czasów nam współczesnych.Takie moje skromne zdanie
Sama uwielbiam gotować i eksperymentować

,uważam też,że kobiety odcinające się od "garów" pozbawiają same siebie wielu pięknych doświadczeń ,powiem więcej dla nie gotowanie i eksperymentowanie w tej dziedzinie jest sztuką równą malarstwu,fotografii,rzeźbie itp.
A gotujących mężczyzn uwielbiam

i uważam,że często są lepszymi kucharzami niż kobiety
Na początek wrzucam fotki mojego pierwszego i mam nadzieje,że nie ostatniego,chleba na zakwasie.Zakwas mojej hodowli

,a mąka z miejscowego młyna

Zapach i smak...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.