Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.
- slawek153
- Generał Dywizji
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: Sławek
Re: Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.
Jak ktoś nie wierzy to niech wykrywacz sprzeda i po problemie. przekonywać nikogo zamiaru więcej nie mam.
- explokera
- Marszałek
- Imię: A.
slawek153 pisze:A skąd dziadek ma znać prawo podatkowe,kto w WKZ bez przesady palcem pokazywać nie będę.
Podaj chocby inicjały bo jeśli nie potrafisz tego zrobić to bez żadnego oporu uznam Cię za kolejnego pieprzacego głupoty bez pojęcia o temacie.
W ostatnim czasie akurat byłem tam już trzy razy i jakoś nie zauważyłem tam takiej przyjaznej atmosfery o jakiej mówisz .
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- St. Szeregowy
- Województwo: Wybierz
Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że łżesz jak z nut. /:)slawek153 pisze:Rozmawiałem ostatnio okazyjnie dla zabawy z policjantem z śledczej i pokazywałem swój sprzęt, nie miał nic przeciwko np. panie to nie legalne itp. A nawet mówił gdzie szukać. Byłem w WKZ też luz i żadnych oskarżeń, wyraźnie dałem do zrozumienia że chodzę z wykrywaczem i zbieram guziki i monety PRL Zero pretensji. U mnie nic nie ma żadnych osad, grodzisk, zamków, i pól bitew itp. Więc luz ale nie było by tak kolorowo jak byś koło nich chodził z wykrywaczem, wtedy potrzebujesz pozwolenia WKZ i bez zgody jest to karalne.grzesiek75 pisze:...zawsze możesz sprawdzić w praktyce jak działają te teoretyczne metody. Będziesz wówczas miał szansę podzielić się doświadczeniami....
- slawek153
- Generał Dywizji
Nie wiem jak tam u was jest, ja byłem spytać o pozwolenie wkz i przyznam się i jakość problemów nie miałem.
- korner
- ST-PLUTONOWY
- Województwo: Lubelskie
Miły policjant... Chłopie gdzie Ty żyjesz??
Kilka la temu dwóch gości mnie skroiło z 200 pln na starym mieście w Lublinie, jeden wyszczekany, drugi pierdolnięty z wyglądu z nożem, oba typy widac że przycpane. Wracając do samochodu spotkałem patrol policji, opowiedziałem... Spoko. Nawet prawie nic nie zrobili poza wezwaniem straży miejskiej która wlepiła mi mandacik za 500zł z miłym uśmiechem na ustach za to że postawiłem samochód nie tu gdzie trzeba.
Od h..ja miła ta policja, skończ pieprzyć takie farmazony bo łeb puchnie.

Kilka la temu dwóch gości mnie skroiło z 200 pln na starym mieście w Lublinie, jeden wyszczekany, drugi pierdolnięty z wyglądu z nożem, oba typy widac że przycpane. Wracając do samochodu spotkałem patrol policji, opowiedziałem... Spoko. Nawet prawie nic nie zrobili poza wezwaniem straży miejskiej która wlepiła mi mandacik za 500zł z miłym uśmiechem na ustach za to że postawiłem samochód nie tu gdzie trzeba.
Od h..ja miła ta policja, skończ pieprzyć takie farmazony bo łeb puchnie.

-
- St. Szeregowy
- slawek153
- Generał Dywizji
To źle trafiłeś, ale kilka przykładów nie świadczy o wszystkim. Ja mam ogromny szacunek do policji i zawsze miałem z nimi dobre doświadczenie. I wiele razy miałem z nimi spotkania, ale zapewne znajdą się osoby które będą nie wierzyć w to co pisze.
- cudawianki
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Dolnośląskie
- Imię: Piotrek
Kolego sławek 153 czytam te posty i mam wrażenie że w innych państwach żyjemy.Z policją większość z nas miało do czynienia choćby przy okazji kontroli drogowej i nie zaliczyłbym tych spotkań do dobrych doświadczeń.
No chyba że masz na myśli życzliwość za życzliwość
No chyba że masz na myśli życzliwość za życzliwość

cuda-wianki
z ironią o rzeczach niezwykłych, nadzwyczajnych ale nierealnych lub nieosiągalnych; CUDA NA KIJU
z ironią o rzeczach niezwykłych, nadzwyczajnych ale nierealnych lub nieosiągalnych; CUDA NA KIJU

-
- St. Szeregowy
...być może wina leży w tłumaczu którego używasz.slawek153 pisze:To źle trafiłeś, ale kilka przykładów nie świadczy o wszystkim. Ja mam ogromny szacunek do policji i zawsze miałem z nimi dobre doświadczenie. I wiele razy miałem z nimi spotkania, ale zapewne znajdą się osoby które będą nie wierzyć w to co pisze.

-
- SIERZANT
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Zalatuje mi ta gatka psem chwalącym resztę sfory...ale to tylko moje spostrzeżenie.
- These users thanked the author grzesiek75 for the post:
- explokera
- Rating: 5.56%
- slawek153
- Generał Dywizji
Nie będę cie kolego wyprowadzał z błędu, ale kiedyś chciałem zostać policjantemgrzesiek75 pisze:Zalatuje mi ta gatka psem chwalącym resztę sfory...ale to tylko moje spostrzeżenie.

- explokera
- Marszałek
Slawek153 nadal nie podałeś inicjałów więc pieprzysz bzdury na temat WKZ jak i opowiadasz jeszcze większe bzdety na inne tematy a co ciekawsze zaczynam myśleć bardzo podobnie jak Grzesiek75 ,że jesteś wilkiem w owczej skórze czyli zalatujesz psem i to nie z powodu rzekomych znajomości. 

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- St. Szeregowy
explokera pisze:Slawek153 nadal nie podałeś inicjałów więc pieprzysz bzdury na temat WKZ jak i opowiadasz jeszcze większe bzdety na inne tematy a co ciekawsze zaczynam myśleć bardzo podobnie jak Grzesiek75 ,że jesteś wilkiem w owczej skórze czyli zalatujesz psem i to nie z powodu rzekomych znajomości.
Pozwolę sobie skorygować.

- slawek153
- Generał Dywizji
Nie wiem o jakie inicjały chodzi, byłem w WKZ zapytałem i przyznałem się bo nie mam nic do ukrycia. Nie miałem z tego tytułu problemów.
A jak ktoś uważa że jestem z Policji bo mam ogromny szacunek do policji to niech tak myśli. Po co mam zaprzeczać i co mam napisać że jestem zwykłym np. Rolnikiem, Złomiarzem itp.
Wy naprawdę myślicie że Policja nie ma takiego samego zdania co wy im też nie podoba się to co się dzieje w Polsce, prywatnie mają takie same zdanie co my.
Ale dziękuje za kreatywność że jestem z Policji
bo szanuje Policje
Gratuluję koledzy łatki

A jak ktoś uważa że jestem z Policji bo mam ogromny szacunek do policji to niech tak myśli. Po co mam zaprzeczać i co mam napisać że jestem zwykłym np. Rolnikiem, Złomiarzem itp.

- explokera
- Marszałek
Nadal udajesz "greka" i "niemiaszka"
Ciężko jest napisać Lewacki,Balcerzak,Oleksicki lub po prostu Jan Kowalski????
Pieprzysz bzdety i nie masz pojęcia o czym pieprzysz.
Ciężko jest napisać Lewacki,Balcerzak,Oleksicki lub po prostu Jan Kowalski????
Pieprzysz bzdety i nie masz pojęcia o czym pieprzysz.