Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.

O wszystkim i o niczym, na serio i dla zabawy
Awatar użytkownika
slawek153
Generał Dywizji
Generał Dywizji
Województwo: Mazowieckie
Imię: Sławek

Re: Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.

Post autor: slawek153 »

Jak ktoś nie wierzy to niech wykrywacz sprzeda i po problemie. przekonywać nikogo zamiaru więcej nie mam.
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek
Imię: A.

Post autor: explokera »

slawek153 pisze:A skąd dziadek ma znać prawo podatkowe,kto w WKZ bez przesady palcem pokazywać nie będę.

Podaj chocby inicjały bo jeśli nie potrafisz tego zrobić to bez żadnego oporu uznam Cię za kolejnego pieprzacego głupoty bez pojęcia o temacie.
W ostatnim czasie akurat byłem tam już trzy razy i jakoś nie zauważyłem tam takiej przyjaznej atmosfery o jakiej mówisz .
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
TomekM
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Województwo: Wybierz

Post autor: TomekM »

slawek153 pisze:
grzesiek75 pisze:...zawsze możesz sprawdzić w praktyce jak działają te teoretyczne metody. Będziesz wówczas miał szansę podzielić się doświadczeniami....
Rozmawiałem ostatnio okazyjnie dla zabawy z policjantem z śledczej i pokazywałem swój sprzęt, nie miał nic przeciwko np. panie to nie legalne itp. A nawet mówił gdzie szukać. Byłem w WKZ też luz i żadnych oskarżeń, wyraźnie dałem do zrozumienia że chodzę z wykrywaczem i zbieram guziki i monety PRL Zero pretensji. U mnie nic nie ma żadnych osad, grodzisk, zamków, i pól bitew itp. Więc luz ale nie było by tak kolorowo jak byś koło nich chodził z wykrywaczem, wtedy potrzebujesz pozwolenia WKZ i bez zgody jest to karalne.
Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że łżesz jak z nut. /:)
Awatar użytkownika
slawek153
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Nie wiem jak tam u was jest, ja byłem spytać o pozwolenie wkz i przyznam się i jakość problemów nie miałem.
Awatar użytkownika
korner
ST-PLUTONOWY
ST-PLUTONOWY
Województwo: Lubelskie

Post autor: korner »

Miły policjant... Chłopie gdzie Ty żyjesz?? :diabełek:

Kilka la temu dwóch gości mnie skroiło z 200 pln na starym mieście w Lublinie, jeden wyszczekany, drugi pierdolnięty z wyglądu z nożem, oba typy widac że przycpane. Wracając do samochodu spotkałem patrol policji, opowiedziałem... Spoko. Nawet prawie nic nie zrobili poza wezwaniem straży miejskiej która wlepiła mi mandacik za 500zł z miłym uśmiechem na ustach za to że postawiłem samochód nie tu gdzie trzeba.

Od h..ja miła ta policja, skończ pieprzyć takie farmazony bo łeb puchnie.
:pokręcony:
TomekM
St. Szeregowy
St. Szeregowy

Policja wezwała straż miejską? Tak tez można? ;)
Awatar użytkownika
slawek153
Generał Dywizji
Generał Dywizji

To źle trafiłeś, ale kilka przykładów nie świadczy o wszystkim. Ja mam ogromny szacunek do policji i zawsze miałem z nimi dobre doświadczenie. I wiele razy miałem z nimi spotkania, ale zapewne znajdą się osoby które będą nie wierzyć w to co pisze.
Awatar użytkownika
cudawianki
Mł. Chorąży Sztab.
Mł. Chorąży Sztab.
Województwo: Dolnośląskie
Imię: Piotrek

Post autor: cudawianki »

Kolego sławek 153 czytam te posty i mam wrażenie że w innych państwach żyjemy.Z policją większość z nas miało do czynienia choćby przy okazji kontroli drogowej i nie zaliczyłbym tych spotkań do dobrych doświadczeń.
No chyba że masz na myśli życzliwość za życzliwość :diabełek:
cuda-wianki
z ironią o rzeczach niezwykłych, nadzwyczajnych ale nierealnych lub nieosiągalnych; CUDA NA KIJU :-D
TomekM
St. Szeregowy
St. Szeregowy

slawek153 pisze:To źle trafiłeś, ale kilka przykładów nie świadczy o wszystkim. Ja mam ogromny szacunek do policji i zawsze miałem z nimi dobre doświadczenie. I wiele razy miałem z nimi spotkania, ale zapewne znajdą się osoby które będą nie wierzyć w to co pisze.
...być może wina leży w tłumaczu którego używasz. ;)
grzesiek75
SIERZANT
SIERZANT
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Post autor: grzesiek75 »

Zalatuje mi ta gatka psem chwalącym resztę sfory...ale to tylko moje spostrzeżenie.
These users thanked the author grzesiek75 for the post:
explokera
Rating: 5.56%
Awatar użytkownika
slawek153
Generał Dywizji
Generał Dywizji

grzesiek75 pisze:Zalatuje mi ta gatka psem chwalącym resztę sfory...ale to tylko moje spostrzeżenie.
Nie będę cie kolego wyprowadzał z błędu, ale kiedyś chciałem zostać policjantem :brecht: A to że mam kolege w policji to znam ich obyczaje, co im się podoba, a co nie. A znajomy policjant super gość i naprawdę mam o nim dobre zdanie. :spoko: Nie jestem konfidentem, a kolega teraz w Drogówce, tak że bez obaw.
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek

Slawek153 nadal nie podałeś inicjałów więc pieprzysz bzdury na temat WKZ jak i opowiadasz jeszcze większe bzdety na inne tematy a co ciekawsze zaczynam myśleć bardzo podobnie jak Grzesiek75 ,że jesteś wilkiem w owczej skórze czyli zalatujesz psem i to nie z powodu rzekomych znajomości. :-D
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
TomekM
St. Szeregowy
St. Szeregowy

explokera pisze:Slawek153 nadal nie podałeś inicjałów więc pieprzysz bzdury na temat WKZ jak i opowiadasz jeszcze większe bzdety na inne tematy a co ciekawsze zaczynam myśleć bardzo podobnie jak Grzesiek75 ,że jesteś wilkiem w owczej skórze czyli zalatujesz psem i to nie z powodu rzekomych znajomości. :-D

Pozwolę sobie skorygować. ;) Owca w wilczej skórze. ;)
Awatar użytkownika
slawek153
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Nie wiem o jakie inicjały chodzi, byłem w WKZ zapytałem i przyznałem się bo nie mam nic do ukrycia. Nie miałem z tego tytułu problemów.
A jak ktoś uważa że jestem z Policji bo mam ogromny szacunek do policji to niech tak myśli. Po co mam zaprzeczać i co mam napisać że jestem zwykłym np. Rolnikiem, Złomiarzem itp. :brecht: Wy naprawdę myślicie że Policja nie ma takiego samego zdania co wy im też nie podoba się to co się dzieje w Polsce, prywatnie mają takie same zdanie co my. :detektyw: Ale dziękuje za kreatywność że jestem z Policji :brecht: bo szanuje Policje :brecht: Gratuluję koledzy łatki :diabełek: :spoko:
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek

Nadal udajesz "greka" i "niemiaszka"
Ciężko jest napisać Lewacki,Balcerzak,Oleksicki lub po prostu Jan Kowalski????
Pieprzysz bzdety i nie masz pojęcia o czym pieprzysz.
Zablokowany

Wróć do „Na każdy temat”