Wreszcie cos sie dzieje.
- Yarek vel KIM
- Moderator
- Województwo: Śląskie
Re: Wreszcie cos sie dzieje.
To dlaczego Marcinie nie działasz jak są legalne drogi? Odpowiem Ci. Zakładając, że jest 100 tys czynnych poszukiwaczy. To na te 100 tys. blisko 99,9 tys ma to w dupie. Ty masz to w dupie, ja mam to w dupie itd. Mamy to w dupie, bo: praca, rodzina, brak czasu. I tyle.
Dlatego już nigdy poszukiwania nie osiągną statusu normalności tzn. mam zgodę właściciela terenu, nie jest to stanowisko archeo więc biorę wykrywacz i idę szukać.
Tak nie będzie - nigdy.
Bo walczyć się chce tylko garstce. Tej przykładowej setce osób. I obojętnie czy to będzie Paweł czy PZE czy też jakikolwiek inny twór. Nic z tego nie wyjdzie, bo te 99,9 tys (w tym ja) mamy to w dupie. Potrafimy tylko „płakać jak nam jest źle” za klawiaturą albo wyśmiewać czyjeś działania.
Dlatego już nigdy poszukiwania nie osiągną statusu normalności tzn. mam zgodę właściciela terenu, nie jest to stanowisko archeo więc biorę wykrywacz i idę szukać.
Tak nie będzie - nigdy.
Bo walczyć się chce tylko garstce. Tej przykładowej setce osób. I obojętnie czy to będzie Paweł czy PZE czy też jakikolwiek inny twór. Nic z tego nie wyjdzie, bo te 99,9 tys (w tym ja) mamy to w dupie. Potrafimy tylko „płakać jak nam jest źle” za klawiaturą albo wyśmiewać czyjeś działania.
-
- Kapitan
- Województwo: Wybierz
Ja ani nie płaczę ani nikomu się nie żale bo i po co Nie ma i nie będzie pewnych legalnych dróg poszukiwania wykrywaczem dopóki archeo nie przestanie nas glebic Prawo nie zostanie znormalizowane Chcesz współpracuj ale wiedz że druga strona traktuje ciebie jak pacholka i nic nie dadzą maślane usmiechy w jedną drugą stronę Zapisać sie do stowarzyszenia juz jeden z twoich kolegów jedno założył na wspólnych miejscach mnie o zdanie nikt nie pytał przez to musiałem sie zwinąć z okolicy Walczę jak mogę piszę mejle zadaje pytania politykom rozmawiam z rolnikami Mi nie chodzi o samo pozwolenie ale idź do wkz do Lublina jako osoba prywatna a zrób to samo będąc w stowarzyszeniu Co do PZE ich dzialania to jest strata czasu Dajna to archeo i im nie zależy na zmianach ani sie nie wychyli bo stracą dotacje a z tego żyją
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Pare fot z dzis,czekam kiedy w teleexpresie cos pokaza
,wtedy moze zwykly rolnik czy inny palant zglaszajacy na psy kopacza moze cos troche zrozumie...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
-
- St. Szeregowy
- Województwo: Śląskie
Kurde wczoraj przez Wa-we wracałem chętnie bym wpadł chociaż na chwile. Gratulować pomysłu, ale czy to coś zmieni …. Ważne żeby coś robić i zwracać uwagę na problem !
-
- Szeregowy
- Województwo: Mazowieckie
Lepsze jutro było wczoraj! Może za parę lat się coś zmieni bo teraz to albo wniosek o pozwolenie albo nielegal..
-
- ST-SIERZANT
- Województwo: Świętokrzyskie
Wreszcie ktoś!- !!-CHORE - prawo - sąsiad by. "sprzedał "-z wykrywaczem jak lazisz,- mundurowi. - z luska zrzarta ale splonka nie zbita 48 ha- masz zapewnione. Dziwić się że partyzantka.. -
Masz czkawkę Kolego ? Poskakaj na piętach, podobno pomaga. baży
Masz czkawkę Kolego ? Poskakaj na piętach, podobno pomaga. baży
- stomek
- Pułkownik
- Imię: Tomek
Bez naszego wsparcia sami nic nie zdziałają
https://www.youtube.com/watch?v=3SEltck9ohg
https://www.youtube.com/watch?v=3SEltck9ohg
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
- explokera
- Marszałek
- Imię: A.
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- St. Szeregowy
- Imię: fssjdlkfsdlf
Panom ktorzy te akcje zorganizowali wielkie brawa
to jedyna droga do normalnosci. Proponuje dwom panom np pasiak i jeden z wykrywka wpasc do studio polska u M. Ogorek i tam zrobic zamieszanie, bedzie duzy rozglos, a przy okazji bedzie test czy faktycznie moze sie tam kazdy dostac i poruszyc swoj problem, lub zderzymy sie z cenzura