Wreszcie cos sie dzieje.

O wszystkim i o niczym, na serio i dla zabawy
Awatar użytkownika
Yarek vel KIM
Moderator
Moderator
Województwo: Śląskie

Re: Wreszcie cos sie dzieje.

Post autor: Yarek vel KIM »

To dlaczego Marcinie nie działasz jak są legalne drogi? Odpowiem Ci. Zakładając, że jest 100 tys czynnych poszukiwaczy. To na te 100 tys. blisko 99,9 tys ma to w dupie. Ty masz to w dupie, ja mam to w dupie itd. Mamy to w dupie, bo: praca, rodzina, brak czasu. I tyle.
Dlatego już nigdy poszukiwania nie osiągną statusu normalności tzn. mam zgodę właściciela terenu, nie jest to stanowisko archeo więc biorę wykrywacz i idę szukać.
Tak nie będzie - nigdy.
Bo walczyć się chce tylko garstce. Tej przykładowej setce osób. I obojętnie czy to będzie Paweł czy PZE czy też jakikolwiek inny twór. Nic z tego nie wyjdzie, bo te 99,9 tys (w tym ja) mamy to w dupie. Potrafimy tylko „płakać jak nam jest źle” za klawiaturą albo wyśmiewać czyjeś działania.
marcin121
Kapitan
Kapitan
Województwo: Wybierz

Post autor: marcin121 »

Ja ani nie płaczę ani nikomu się nie żale bo i po co Nie ma i nie będzie pewnych legalnych dróg poszukiwania wykrywaczem dopóki archeo nie przestanie nas glebic Prawo nie zostanie znormalizowane Chcesz współpracuj ale wiedz że druga strona traktuje ciebie jak pacholka i nic nie dadzą maślane usmiechy w jedną drugą stronę Zapisać sie do stowarzyszenia juz jeden z twoich kolegów jedno założył na wspólnych miejscach mnie o zdanie nikt nie pytał przez to musiałem sie zwinąć z okolicy Walczę jak mogę piszę mejle zadaje pytania politykom rozmawiam z rolnikami Mi nie chodzi o samo pozwolenie ale idź do wkz do Lublina jako osoba prywatna a zrób to samo będąc w stowarzyszeniu Co do PZE ich dzialania to jest strata czasu Dajna to archeo i im nie zależy na zmianach ani sie nie wychyli bo stracą dotacje a z tego żyją
Awatar użytkownika
yukon
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: yukon »

Pare fot z dzis,czekam kiedy w teleexpresie cos pokaza :D,wtedy moze zwykly rolnik czy inny palant zglaszajacy na psy kopacza moze cos troche zrozumie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
danielosek
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Województwo: Śląskie

Post autor: danielosek »

Kurde wczoraj przez Wa-we wracałem chętnie bym wpadł chociaż na chwile. Gratulować pomysłu, ale czy to coś zmieni …. Ważne żeby coś robić i zwracać uwagę na problem !
Szukacz84
Szeregowy
Szeregowy
Województwo: Mazowieckie

Post autor: Szukacz84 »

Lepsze jutro było wczoraj! Może za parę lat się coś zmieni bo teraz to albo wniosek o pozwolenie albo nielegal..
marecki
ST-SIERZANT
ST-SIERZANT
Województwo: Świętokrzyskie

Post autor: marecki »

Wreszcie ktoś!- !!-CHORE - prawo - sąsiad by. "sprzedał "-z wykrywaczem jak lazisz,- mundurowi. - z luska zrzarta ale splonka nie zbita 48 ha- masz zapewnione. Dziwić się że partyzantka.. -
Masz czkawkę Kolego ? Poskakaj na piętach, podobno pomaga. baży
Awatar użytkownika
stomek
Pułkownik
Pułkownik
Imię: Tomek

Post autor: stomek »

Bez naszego wsparcia sami nic nie zdziałają
https://www.youtube.com/watch?v=3SEltck9ohg
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek
Imię: A.

Post autor: explokera »

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
poczatki
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Imię: fssjdlkfsdlf

Post autor: poczatki »

Panom ktorzy te akcje zorganizowali wielkie brawa :) to jedyna droga do normalnosci. Proponuje dwom panom np pasiak i jeden z wykrywka wpasc do studio polska u M. Ogorek i tam zrobic zamieszanie, bedzie duzy rozglos, a przy okazji bedzie test czy faktycznie moze sie tam kazdy dostac i poruszyc swoj problem, lub zderzymy sie z cenzura :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”