Proxima ver 5 vs Golden mask 1+
-
- St. Szeregowy
- Województwo: Zachodniopomorskie
Proxima ver 5 vs Golden mask 1+
Witam wszystkich
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć ma temat Golden mask 1+ chodzi mi i to jak wypada w cieniu Proximy.
Pytam Ponieważ mam Proxime i chciałbym zmienić wykrywke na coś typowo drobnicowego
Proxima jak to Proxima kręci się trochę w id jak by to powiedzieć lekko sobie nie radzi :(chociaż czasem potrafi zaskoczyć
Dziękuję za opinię i wypowiedzi
Pozdrawiam
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć ma temat Golden mask 1+ chodzi mi i to jak wypada w cieniu Proximy.
Pytam Ponieważ mam Proxime i chciałbym zmienić wykrywke na coś typowo drobnicowego
Proxima jak to Proxima kręci się trochę w id jak by to powiedzieć lekko sobie nie radzi :(chociaż czasem potrafi zaskoczyć
Dziękuję za opinię i wypowiedzi
Pozdrawiam
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Re: Proxima ver 5 vs Golden mask 1+
Popatrz na fotkę i odpowiedz sobie sam 
To tak jakbyś jeździł Audi A4 i przesiadł się do Fiata 126p tylko takie porównanie mi do głowy przyszło
Skoro uważasz ,że Proxima ma złą identyfikację to raczej powinieneś pomyśleć nad zmianą hobby niż wykrywacza.

To tak jakbyś jeździł Audi A4 i przesiadł się do Fiata 126p tylko takie porównanie mi do głowy przyszło
Skoro uważasz ,że Proxima ma złą identyfikację to raczej powinieneś pomyśleć nad zmianą hobby niż wykrywacza.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- PLUTONOWY
- Województwo: Wybierz
Golden mask jest w budowie podobny do wykrywek tesoro. Będzie lepszy i stabilniejszy na monety. Za to proxima jest bardziej uniwersalna, bardzo dobra do lasu, na moniaki też oki. Na plus proxy - pancerna jakość wykonania, cyfrowa identyfikacja, na minus popierdywanie na polu zwłaszcza świeżo zaoranym, ale za to wykrywa jest czuła.
-
- St. Szeregowy
Kolego Explokera.
Wybacz ale Proxima najlepszej dyskryminacji nie ma.
A no jak ktoś patrzy tylko na monitor
to może i lepsza ale Telewizorek przy ręku to nie wszystko
Ps
Pytam tylko dlatego że nie miałem doczynienia z GM a czytałem że Cudeńko z bardzo dobra id
Zdrow
A no jak ktoś patrzy tylko na monitor

Ps
Pytam tylko dlatego że nie miałem doczynienia z GM a czytałem że Cudeńko z bardzo dobra id
Zdrow
- explokera
- Marszałek
Tobie chodzi o dobrą identyfikację czy dyskryminację????hans03 pisze:Kolego Explokera.
A no jak ktoś patrzy tylko na monitorto może i lepsza ale Telewizorek przy ręku to nie wszystko
![]()
Ps
Zdrow
Ironia w wypowiedziach świadczy ,że zbyt wielkiego doświadczeniach nie masz ani w poszukiwaniach ani też nie byłeś użytkownikiem wielu wykrywaczy.
Żaden wykrywacz nie ma dobrej dyskryminacji ani identyfikacji bez "telewizorka" a skoro używasz Proximy i nie potrafisz skorzystać z ID cyfrowego jak też graficznego o możliwości ustawienia własnego programu dżwięków jakie ona oferuje to kolejne próby pomocy i doradzania Tobie są bezcelowe.
Tak jak wcześniej napisałem zmień hobby bo jeśli dzięki czytaniu reklam dystrybutorów wydasz masę kasy na wykrywacz gówn... wart to może skończyć się to tragicznie dla wykrywacza jak i Ciebie bo po co walić o drzewo czymś za co się dało 5000 lub co gorsza 10000 złotych

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- St. Szeregowy
A kolega to widze ze najlepszy w fachu jest. No spoko
Brak słów i szkoda rozwijać temat dalej
Zdrówka Zycze
Brak słów i szkoda rozwijać temat dalej
Zdrówka Zycze
-
- St. Szeregowy
- explokera
- Marszałek
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 242 times
Może najlepszy nie jestem ale przez te kilkanaście lat łażenia ze sporą liczbą wykrywaczy różnego rodzaju mam jakieś tam pojęcie o tym co mówię.
Co do Proximy to miałem ją kilka lat i po samych tonach sygnału można było wiedzieć na 80% co jest pod cewką.
A dzięki ID cyfrowemu skuteczność identyfikacji się poprawiała.
Powodzenia życzę w dalszych poszukiwaniach sprzętu
Co do Proximy to miałem ją kilka lat i po samych tonach sygnału można było wiedzieć na 80% co jest pod cewką.
A dzięki ID cyfrowemu skuteczność identyfikacji się poprawiała.
Powodzenia życzę w dalszych poszukiwaniach sprzętu

- Rating: 5.56%
- DEX
- Porucznik
- Województwo: Pomorskie
-
- Szeregowy
- Województwo: Pomorskie
Fajna proximę widziałem ostatnio na http://www.gunmarket.pl w dziale wykrywaczy jednak nie wiem czy już się nie sprzedała.