Wzór podziękowania
- szperak
- SIERZANT
- Województwo: Warmińsko-Mazurskie
- Imię: Leszek
Wzór podziękowania
Witam, wszystkich forumowiczów. Mam nietypową prośbę ,muszę napisać podziękowanie do nadleśniczego za okazaną pomoc finansową z ZFŚS udzieloną mojemu ojcu który 16.10.2014r.zmarł . Poruszałem temat samolotu związanego z jego służbą wojskową w Zamościu. Sam nie potrafię sobie z tym poradzić jak najlepiej napisać podziękowanie. Wiele razy pomagaliście mi w różnych sprawach, za co bardzo dziękuję , jednocześnie proszę jeszcze raz jeśli by ktoś mógł mi pomóc w napisaniu tego pisma. Pozdrawiam.
- szamanka
- Kapitan
- Województwo: Wybierz
Re: Wzór podziękowania
Szperak, moje wyrazy współczucia.
Może takie pismo
Podziękowanie za okazaną pomoc
Szanowny Panie ...
Wiekszośc ludzi potrafi z innymi dzielic zwykle radość. W obliczu trosk ludzie odsuwają się od siebie i zamykają swe oczy na płaczących. Jestem wdzieczny za okazane mojemu Tacie zainteresowanie i udzielenie wsparcia.
Pragnę gorąco podziekować i życzyć , aby Państwa gest wrócił do Pana pod postacią drobnych i wiekszych radości oraz jako osobiste sukcesy.
oczywiście, to tylko taka "rama", w którą możesz wpisać własne słowa
Pozdrawiam w tych trudnych chwilach...

Może takie pismo
Podziękowanie za okazaną pomoc
Szanowny Panie ...
Wiekszośc ludzi potrafi z innymi dzielic zwykle radość. W obliczu trosk ludzie odsuwają się od siebie i zamykają swe oczy na płaczących. Jestem wdzieczny za okazane mojemu Tacie zainteresowanie i udzielenie wsparcia.
Pragnę gorąco podziekować i życzyć , aby Państwa gest wrócił do Pana pod postacią drobnych i wiekszych radości oraz jako osobiste sukcesy.
oczywiście, to tylko taka "rama", w którą możesz wpisać własne słowa
Pozdrawiam w tych trudnych chwilach...
▶ ▲▲ reach out and touch Faith
- szperak
- SIERZANT
- Województwo: Warmińsko-Mazurskie
- Imię: Leszek