Witam
Podobno legalny po wyroku sądu który obalił interpretację CLK i Policji.Czy ktoś bawił sie tym modelem i jakie są ewentualne wrażenia z strzelania do celu gumowymi kulkami?Jak z celnością?
ZORAKI K-10
- mariusz_w4
- Major
- Województwo: Wybierz
ZORAKI K-10
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
- loopess
- Moderator
- Województwo: Łódzkie
- Imię: Michał
Re: Odp: ZORAKI K-10
Miałem to cudo w łapach,wrażenia ze strzelania bardzo przyjemne a celność jak na mój gust mizerna,może dla tego że jednak wolę broń długą,ale do strzelania do puszek po browarach na grilu się nada,ale nie dalej jak z 10m
Wycinanie,frezowanie i grawerowanie cnc w materiałach drewnopochodnych tworzywach sztucznych oraz aluminium.
Grawerowanie oraz cięcie ploterem laserowym co2.
WWW.LOOP-TECH.PL
WWW.LOOP-TECH.PL
- mariusz_w4
- Major
Re: ZORAKI K-10
na wiosnę mam w planie zbudować małą strzelnicę na działce,taką by postrzelać z pneumatyka i z bliskiej odległości z pistoletu na CO2 lub własnie z takiego jak ZORAKI K-10.Przy zoraki może frajda większa bo słychać "huk" , ale się zobaczy na co przyjdzie ochota:)
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
- loopess
- Moderator
- Województwo: Łódzkie
- Imię: Michał
Re: Odp: ZORAKI K-10
Efekty wizualne są na prawdę fajne
Wycinanie,frezowanie i grawerowanie cnc w materiałach drewnopochodnych tworzywach sztucznych oraz aluminium.
WWW.LOOP-TECH.PL
WWW.LOOP-TECH.PL
- mariusz_w4
- Major
Re: ZORAKI K-10
W ręce robi wrażenie solidnego produktu który odwzorowuje cechy prawdziwego rewolweru.Waga,kształt i szczegóły dobrze dopracowane.Jeszcze nie próbowałem ale w długi wekend na działce postrzelam do puszek.