Bankowo Werner ma dłuższy mur oporowy z cegły przyległy do koszar(po obu stronach),nie ma ozdobnych łuków nad oknami i ogólnie jest dłuższy jeśli chodzi o koszary
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz rację od pacu broni faktycznie widać różnicę...ale mnie zmyliła fotka wylotni na wał artyleryjski,drzwi latryny i okna chyba z składu amunicji.... Ale przygladnęłem się i na Wernerze mur oporowy przy składach amunicji jest też dużo dłuższy, a otwory okien zasypowych dużo większe.
Zagadka rozwiązana .Jednak opcja którą wykluczyłem na samym początku okazała sie odpowiedzią.Forty leżące po stronie UA mają trochę inna budowe ktora nie pasowała mi do dopasowania tego zdjecia.Autor pomyłkowo lub celowo(nie podpisał zdjęcia :/)umieścił fotkę fortu 50-Prokocim Twierdzy Kraków.Niestety do dnia dzisiejszego sponson nie przetrwał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bartRP24 pisze:Zagadka rozwiązana .Jednak opcja którą wykluczyłem na samym początku okazała sie odpowiedzią.Forty leżące po stronie UA mają trochę inna budowe ktora nie pasowała mi do dopasowania tego zdjecia.Autor pomyłkowo lub celowo(nie podpisał zdjęcia :/)umieścił fotkę fortu 50-Prokocim Twierdzy Kraków.Niestety do dnia dzisiejszego sponson nie przetrwał.
Dzięki Cygan za dedykację. Na ukończeniu są autentyczne tłumaczenia rozkazów i meldunków wojsk rosyjskich w czasie oblężenia. Jest to super rzecz , gdyż są podawane miejscowości z rozpiską godzinową, z rozbiciem na kompanie,dywizjony itp.