Po wl dyskryminacji umilkly wszystkie gwozdzie i wkrety w podlodze , za to niezwykle silny sygnal zaczal dawac pies

Musze to pozniej sprawdzic

Pewnie z głodu zjadł swoją miskęhatsan38 pisze:Dopiero co wyladowalem , wiec czasu starczylo mi tylko na zlozenie sprzeta i polataniu z nim po chalupie![]()
Po wl dyskryminacji umilkly wszystkie gwozdzie i wkrety w podlodze , za to niezwykle silny sygnal zaczal dawac pies![]()
Musze to pozniej sprawdzic
Musze Cie pocieszyc ... "wafle nie sa wykopaneab48 pisze:Cholera...ja za plakietki musiałem zapłacić...a ten proszę...wykopał... :rozpacz:
Ja Ci dam sponsorahatsan38 pisze:Musze Cie pocieszyc ... "wafle nie sa wykopaneab48 pisze:Cholera...ja za plakietki musiałem zapłacić...a ten proszę...wykopał... :rozpacz:mam dobrego sponsora ktory mi je zakupil ... Dzieki o wielki sponsorze
Oddam z procentem o Wasza OkrutnoscDżulia pisze:Ja Ci dam sponsorahatsan38 pisze:Musze Cie pocieszyc ... "wafle nie sa wykopaneab48 pisze:Cholera...ja za plakietki musiałem zapłacić...a ten proszę...wykopał... :rozpacz:mam dobrego sponsora ktory mi je zakupil ... Dzieki o wielki sponsorze
gdzie moje obiecane browary Versace ?