Fortuna m3
-
- Szeregowy
- Województwo: Pomorskie
Fortuna m3
Witajcie. Chciałbym się dowiedzieć czy coś jest nie tak ze sprzętem czy z ustawieniami. Mianowicie dostałem fortune m3. Odpaliłem w domu gain 17 sens 5 GB 0 i... Wyje nawet przy potrzasanu. Jest to dla mnie nowy sprzęt i staram się go ogarnąć. Jakieś propozycje pomysły?
-
- Major
- Województwo: Brak
-
- Szeregowy
-
- Major
- Województwo: Brak
Re: Fortuna m3
A dlaczego ma wnosić?!??? Jak nadal nic nie zrozumiałeś to soorki ale to nie to forum.......... TU MIMO wszystko obowiązują jakieś zasady...
-
- Szeregowy
Wiesz jak ja bym nie miał nic do powiedzenia to bym się nie odzywał. Skoro nie chcesz odpowiedzieć to nie odpowiadaj proste? No chyba tak. Wpadłem może na pomysł ze mogę być w terenie i potrzebuje szybkiej odpowiedzi a nie dywagacji z Tobą. Masz rację nie to forum.
- Waclaw
- Moderator
- Województwo: Małopolskie
- Imię: Wacław
Modzel spokojnie . Jest dział "Samoróbki i patenty" i tam jest sporo wątków o Fortunach , przeglądnij sobie może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Tak na szybko instrukcja obsługi Fortuny pro po angielsku https://www.manualslib.com/download/115 ... -400i.html po rosyjsku jest na alltech.at.ua.
- Waclaw
- Moderator
- Województwo: Małopolskie
- Imię: Wacław
Jest tez sporo filmików na YouTubie wujek Google i szukaj. Wystarczy wklepać na YouTubie "Fortuna M3" Po wpisaniu wyskakuje : test, opinia, instrukcja, wykrywacz ,ustawienia, cena tematów do woli . Powodzenia.
Piszesz "odpaliłem w domu " nie jest to najlepsze miejsce do testowania i prób z wykrywaczem.
Piszesz "odpaliłem w domu " nie jest to najlepsze miejsce do testowania i prób z wykrywaczem.
-
- Szeregowy