Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
Piękne te nagrody , chłopaki poziom podnoszą Na drugi rok trzeba poważnie stanąć do rywalizacji .
A te skałki w potoku to gdzie ???
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
Elegancko,jak to jakis nowy cmentarzyk to dajcie namiary jak tam trafic.
Ogolnie to przydalaby sie juz mapka z cmentarzami odnowionymi przez Wloczykija w ostatnich latach,z checia bym je kiedys odwiedzil.
These users thanked the author yukon for the post:
Dojechałem do domu. Dziękuję za spotkanie i pozdrawiam Wszystkich gorąca. Nie żegnałem się z częścią z Was bo jechałem z samego rana, poza tym lepiej się witać niż żegnać. Szacunek dla Wszystkich razem i każdego z osobna. Było super i czekam na więcej!
These users thanked the author Marguz2 for the post (total 4):
Ja również bez przeszkód dojechałem do domciu.Dziękuję wszystkim za zabawę i miłą atmosferę, a Yarkowi za organizację Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu
These users thanked the author tisio for the post (total 3):
Dotarliśmy szczęśliwie do domu ,wielkie i serdeczne podziękowania dla Yarka ,Suchego,Bercika i całej reszty za wspaniałą organizację
Dla wszystkich podziękowania za cudownie spędzone chwile
These users thanked the author stomek for the post (total 2):
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
W końcu dotarliśmy do domu
Pragnę wszystkim i każdemu z osobna podziękować za wspaniałą imprezę .
Nagrodę główną przekazałem córce, którą poznaliście na zlocie. Może zarazi się od forumowych kolegów naszą wspólną pasją
These users thanked the author rakieta for the post (total 4):