Chwile zwątpienia
-
- KAPRAL
- Województwo: Wybierz
Re: Chwile zwątpienia
A teraz w drugą mańkę co byś cie zrobili w sytuacji gdy każdy wypad oznacza plecak pełen fantów? TO gdzie podziała by się ta adrenalina i dreszczyk emocji?
- Hauptman
- Zasłużony
- Lokalizacja: Dawniej zachodnie Podlasie,obecnie wschodnie Mazowsze
W moim przypadku to ,czy fanty są ,czy ich nie ma,nie rzutuje.Po prostu uwielbiam łazikować 

- Jaskółka
- Moderator
- Województwo: Pomorskie
Dla mnie nie stanowi problemu brak sukcesów, nawet jeżeli wyciągnę tylko gwoździe, polmosy, czy kapsle…, bo tak naprawdę to chodzi o coś innego
Zresztą można się do tego przyzwyczaić
Ale chwile zwątpienia dopadają mnie, gdy spotykam w lesie takie obrazki …

Zresztą można się do tego przyzwyczaić

Ale chwile zwątpienia dopadają mnie, gdy spotykam w lesie takie obrazki …
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nil admirari
- PREDATOR
- SIERZANT
- Województwo: Mazowieckie
Normalnie jestem w szoku że mój temat odbił się tak szerokim echem
Gęba mi się cieszy jak czytam wasze wypowiedzi
,jeśli kiedykolwiek znów dopadnie mnie zniechęcenie,bo znalazłem tylko wiadro gwoździ to przeczytam ten temat kolejny raz,od deski do deski jeśli wcześniej nie wyparuje.Wierzcie lub nie ale wnieśliście wiele dobrego do mojego podejścia do tego hobby i uważam że temat jest wart kontynuowania.WIELKIE DZIĘKI
Jaskółka,takie wyrwy w ziemi to spotykam dosyć często,ale widok martwego zwierzęcia we wnyku to przyprawia mnie o atak furii,wydłubał bym takiemu bydlakowi serce tępą łyżką,wbił saperkę w plecy i wykopał na piechotę do grabarza.

Jaskółka,takie wyrwy w ziemi to spotykam dosyć często,ale widok martwego zwierzęcia we wnyku to przyprawia mnie o atak furii,wydłubał bym takiemu bydlakowi serce tępą łyżką,wbił saperkę w plecy i wykopał na piechotę do grabarza.

- naziir
- ST-CHORAZY
- Kontakt:
PREDATOR zawsze możesz na nas liczyć
W końcu jesteśmy jedną "społecznością" i powinniśmy się wspierać, no i po to jest też to forum

W końcu jesteśmy jedną "społecznością" i powinniśmy się wspierać, no i po to jest też to forum

"Dwa miecze, jedna pochwa..."
- rura
- Podpułkownik
tak właśnie! nie znam nikogo oprócz kooolucha osobiście i na tyle bym mógł sie o kimś wypowiadać a czuje sie jak w rodzinie ... tzn raz dobrze ,raz trochę mniej
, ale zawsze jest z kim porozmawiać no i pożartować...
. pozdro!

" Wolę ponieść śmierć próbując wstać, niż żyć na kolanach..."
- CYGAN
- Marszałek
Ja to zawsze biorę do lasu dwie 0,75 L.
Jak nic nie wychodzi zalegam w okopie i zalewam się w trupa
, po przebudzeniu się niosę na chatę WIELKIEGO KACA
, i nigdy na pusto nie wracam
Cyga..

Jak nic nie wychodzi zalegam w okopie i zalewam się w trupa

Cyga..
http://www.youtube.com/watch?v=jdLPT8mt6VIPIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO !!!...A WSZYSTKO RESZTĘ TO _ÓJ.....
http://www.youtube.com/watch?v=xLj5xaahdF8
Cyga....
http://www.youtube.com/watch?v=GLv3UNNidto
http://www.youtube.com/watch?v=7av6mgdeCkY
http://www.youtube.com/watch?v=xLj5xaahdF8
Cyga....
http://www.youtube.com/watch?v=GLv3UNNidto
http://www.youtube.com/watch?v=7av6mgdeCkY
- tisio
- Zasłużony
Rura, nie kłam.Zapomniałeś o Gre-gre? znasz też mnie ...rura pisze:tak właśnie! nie znam nikogo oprócz kooolucha osobiście i na tyle bym mógł sie o kimś wypowiadać a czuje sie jak w rodzinie ... tzn raz dobrze ,raz trochę mniej, ale zawsze jest z kim porozmawiać no i pożartować...
. pozdro!

Bóg, Honor, Ojczyzna
- rura
- Podpułkownik
ale nie na tyle żeby sie o WAS wypowiadać ! a że poznałem ,to fakt... i jestem bardzo z tego zadowolony...tisio pisze:Rura, nie kłam.Zapomniałeś o Gre-gre? znasz też mnie ...rura pisze:tak właśnie! nie znam nikogo oprócz kooolucha osobiście i na tyle bym mógł sie o kimś wypowiadać a czuje sie jak w rodzinie ... tzn raz dobrze ,raz trochę mniej, ale zawsze jest z kim porozmawiać no i pożartować...
. pozdro!
Zapewne poznasz i innych.Nie jest źle

" Wolę ponieść śmierć próbując wstać, niż żyć na kolanach..."
- PRISTINUS
- SPEC
Witam. Wybaczcie ale nie mogę uwierzyć że można się nudzić w lesie czy na polu z wykrywką.
A o zwątpieniu to już nie ma mowy . Kiedy w pracy jest nerwowo(a jest prawie zawsze) ,trzydziestu chłopa na głowie , telefony , mejle ,szef ,coś się zepsuje . Siadam w autko i przd siebie . bez śniadania , obiad . Byle dalej od problemów . Po drodze jakieś bułki , woda , baterie
i już jestem gotowy. Wchodzę na pierwsze dostępne pole , czy przechodzony 100 razy lasek ,kilka dołków, łuska , kulka , guzik ,śmieć . I wraca spokój. Zawsze coś ciekawego dzieje się w przyrodzie. Można kogoś spotkać , pogadać. Opadają nerwy , emocje. Cisza spokój i za każdym sygnałem nowa tajemnica pod cewką, Wieczorem wracam spokojny, zmęczony do domu. jakieś piwko po drodze na wieczór. W bagażniku dwie podkowy , siekiera i mokre ciuchy .W domu oglądam drobnicę , co wykopałem i oczywiście Wasze fanty na forum
W niedziele to już WIELKIE KOPANIE . Zabieram kolegę czasem dwóch jedziemy na jakąś miejscówkę lub na poszukiwania nowej. Kanapeczki kawa , mapy . Kopiemy razem ,pogaduszki , śniadanie na polanie ,przygoda.
Nie ważne czy wykopię coś fajnego. Cieszą mnie znajdki kolegów i wspólnie spędzony czas.Czytając Wasze posty widzę że wielu myśli i czuje podobnie . Smutne jest to że nasze prawo i niektórzy ludzie nie rozumieją tego i robią z Nas przestępców.
Takie jest to moje hobby i pasja . Pozdrawiam serdecznie Wszystkich zawiedzionych i wątpiących. PRIST...
A o zwątpieniu to już nie ma mowy . Kiedy w pracy jest nerwowo(a jest prawie zawsze) ,trzydziestu chłopa na głowie , telefony , mejle ,szef ,coś się zepsuje . Siadam w autko i przd siebie . bez śniadania , obiad . Byle dalej od problemów . Po drodze jakieś bułki , woda , baterie
i już jestem gotowy. Wchodzę na pierwsze dostępne pole , czy przechodzony 100 razy lasek ,kilka dołków, łuska , kulka , guzik ,śmieć . I wraca spokój. Zawsze coś ciekawego dzieje się w przyrodzie. Można kogoś spotkać , pogadać. Opadają nerwy , emocje. Cisza spokój i za każdym sygnałem nowa tajemnica pod cewką, Wieczorem wracam spokojny, zmęczony do domu. jakieś piwko po drodze na wieczór. W bagażniku dwie podkowy , siekiera i mokre ciuchy .W domu oglądam drobnicę , co wykopałem i oczywiście Wasze fanty na forum

Nie ważne czy wykopię coś fajnego. Cieszą mnie znajdki kolegów i wspólnie spędzony czas.Czytając Wasze posty widzę że wielu myśli i czuje podobnie . Smutne jest to że nasze prawo i niektórzy ludzie nie rozumieją tego i robią z Nas przestępców.
Takie jest to moje hobby i pasja . Pozdrawiam serdecznie Wszystkich zawiedzionych i wątpiących. PRIST...
-
- SPEC
PRISTINUS nic dodać nic ująć 

Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
- naziir
- ST-CHORAZY
- Kontakt:
Dokładnie
Świetna, wyczerpująca wypowiedź na temat

Predator powinien być zadowolony

Świetna, wyczerpująca wypowiedź na temat

Predator powinien być zadowolony

"Dwa miecze, jedna pochwa..."
- Gre-gre
- Zasłużony
PRISTINUS pisze:Witam. Wybaczcie ale nie mogę uwierzyć że można się nudzić w lesie czy na polu z wykrywką.
i już jestem gotowy. Wchodzę na pierwsze dostępne pole , czy przechodzony 100 razy lasek ,kilka dołków, łuska , kulka , guzik ,śmieć . I wraca spokój. Zawsze coś ciekawego dzieje się w przyrodzie. Można kogoś spotkać , pogadać. Opadają nerwy , emocje. Cisza spokój i za każdym sygnałem nowa tajemnica pod cewką, Wieczorem wracam spokojny, zmęczony do domu. jakieś piwko po drodze na wieczór. W bagażniku dwie podkowy , siekiera i mokre ciuchy .W domu oglądam drobnicę , co wykopałem i oczywiście Wasze fanty na forumW niedziele to już WIELKIE KOPANIE . Zabieram kolegę czasem dwóch jedziemy na jakąś miejscówkę lub na poszukiwania nowej. Kanapeczki kawa , mapy . Kopiemy razem ,pogaduszki , śniadanie na polanie ,przygoda.