Policyjna akcja Pandora 2017.
- yukon
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Has thanked: 604 times
- Been thanked: 651 times
- Kontakt:
Policyjna akcja Pandora 2017.
Takie info dostalem wlasnie.
Rok temu niektorzy tez w to nie wierzyli,ale cala akcja sie okazala prawda,wiec lepiej byc podwójnie czujnym w tych dniach.
"W dniach od 20 do 30 listopada odbędzie się międzynarodowa akcja policyjna skierowana m.in w poszukiwaczy-detektorystow, antykwarystow i wszelkich handlarzy starzyzną.
Tym samym będzie zwiększona ilość patroli w terenach gdzie zazwyczaj widywani są poszukiwacze...PRZEKAŻ DALEJ.".
Rok temu niektorzy tez w to nie wierzyli,ale cala akcja sie okazala prawda,wiec lepiej byc podwójnie czujnym w tych dniach.
"W dniach od 20 do 30 listopada odbędzie się międzynarodowa akcja policyjna skierowana m.in w poszukiwaczy-detektorystow, antykwarystow i wszelkich handlarzy starzyzną.
Tym samym będzie zwiększona ilość patroli w terenach gdzie zazwyczaj widywani są poszukiwacze...PRZEKAŻ DALEJ.".
- Rating: 5.56%
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Re: Policyjna akcja Pandora 2017.
Znów siejesz panikę 

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Rok temu tez sie smiales a o 200% wskoczylo wiecej wiadomosci w mediach o ptzeszukaniach i kontrolach,zobacz jaka teraz cisza w mediach,zobaczysz po 20stym 

- wolfram
- Generał Dywizji
Sa juz pierwsze objawy tej wiadomosci ... Wlasnie dzwonila do mnie zaprzyjazniona farmaceutka! Podobno po przeczytaniu tego posta przez jedna osobe w sulechowskich aptekach zabraklo stoperanuyukon pisze:Rok temu tez sie smiales a o 200% wskoczylo wiecej wiadomosci w mediach o ptzeszukaniach i kontrolach,zobacz jaka teraz cisza w mediach,zobaczysz po 20stym

Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
-
- KAPRAL
- Imię: PIOTR
Kolega Yukon mowi 100% prawdy 20 /30 nalot na poszukiwaczy pewna informacja...
- przemq
- Porucznik
Weźcie nie straszcie bo właśnie urlop wziąłem i chciałem trochę po lasach pobuszować
https://www.youtube.com/watch?v=2uYgBBhaUr4&index=1&list=LLYAPZm5Y5ZIHTFeL65tKueQ
-
- CHORAZY
- wolfram
- Generał Dywizji
Przestancie siac panike wieksza jak juz jest
Poszukiwanie "skarbow" w formie jaka uprawiamy zawsze bylo, bedzie i jest nielegalne . Teraz po prostu wraz ze zmiana prawa zaostrzyly ( zaostrza) sie restrykcje i tyle. 
Co bedzie tak na prawde ? Nie wiem
Wszystko i tak "wyjdzie w praniu" Czyli czas , pokaże.
A teraz tym co robicie ...? To tylko lejecie wode na przyslowiowy mlyn ... Lejcie. lejcie dalej, zycze powodzenia w kreciej robocie

Co bedzie tak na prawde ? Nie wiem

A teraz tym co robicie ...? To tylko lejecie wode na przyslowiowy mlyn ... Lejcie. lejcie dalej, zycze powodzenia w kreciej robocie

- LadyBug
- ST-CHORAZY
- Województwo: Podkarpackie
oj panowie panowie !tu nie chodzi zeby kogoś straszyć poprostu kolega yukon chce ostrzec kolegów z forum!! rok temu tez była taka akcja detektor w listopadzie chyba około 10 listopada było o tym głośno na forum i na fb,pozdro
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Wolf nie wiesz co gadasz,po co mam straszyc jak ludzie juz i tak na maxa wystrachani,media zrobily tak ze zwykly stary dziadek widzac cie na polu zadzwoni na mendy,
,po co sie dodaktowo jeszcze straszyc jak juz jest straszno
Tak sie sklada ze sa wsrod nas ludzie co maja brata ,siostre ,wujka czy tez kolege w policji,stad to info.
Najgorsze w tym jest to, ze jak juz kogos przemagluja to w wiekszosci przypadkow nawet sie o tym nie dowiemy, bo po przeszukaniu mieszkania (rodzice czy zona napewno nie sa zadowoleni) to taki delikwent rezygnuje z hobby i jest zly na caly swiat.
Kto co zrobi z tym info to jego sprawa,ale raczej smiac sie nie ma z czego...
Dodam jeszcze ze zamysl tej akcji tak jak i rok temu zreszta jest super,
"Zlapac nielegalnych handlarzy zabytkami"
,ale z braku laku czyli wynikow i poszukiwacz co lazi pod lasem sie nada,byle jakis wynik byl,przeca jedna komenda nie moze miec gorszych statystyk:D
,po co sie dodaktowo jeszcze straszyc jak juz jest straszno

Tak sie sklada ze sa wsrod nas ludzie co maja brata ,siostre ,wujka czy tez kolege w policji,stad to info.
Najgorsze w tym jest to, ze jak juz kogos przemagluja to w wiekszosci przypadkow nawet sie o tym nie dowiemy, bo po przeszukaniu mieszkania (rodzice czy zona napewno nie sa zadowoleni) to taki delikwent rezygnuje z hobby i jest zly na caly swiat.
Kto co zrobi z tym info to jego sprawa,ale raczej smiac sie nie ma z czego...
Dodam jeszcze ze zamysl tej akcji tak jak i rok temu zreszta jest super,
"Zlapac nielegalnych handlarzy zabytkami"
,ale z braku laku czyli wynikow i poszukiwacz co lazi pod lasem sie nada,byle jakis wynik byl,przeca jedna komenda nie moze miec gorszych statystyk:D
- wolfram
- Generał Dywizji
Nie smieje sie i nie naigrywam . Z nuta sarkazmu opisuje po prostu dzisiesze czasy
A przy okazji..."Serdeczne" pozdro dla przyszlych "sygnalistów"
I westchne przy okazji za czasami zdychajacej wtedy komuny, gdy takim scierwom radosnie i beztrosko sralo sie do butów
Dzis przejawy takiej sygnalizatorskiej aktywnosci podkresla sie jako obywatelski i patriotyczny obowiazek
A ja ? Co mi bidnemu pozostalo ? Chyba schowam sie pod koldre

Dzis przejawy takiej sygnalizatorskiej aktywnosci podkresla sie jako obywatelski i patriotyczny obowiazek

A ja ? Co mi bidnemu pozostalo ? Chyba schowam sie pod koldre

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Ty nie masz co sie martwic o sygnalizatorow,w tych lasach co kopiesz, to ludzie laza jedynie jak sa grzyby,a i to z brzegu jedynie,dwa dni tam mozna lazic i nikogo nie spotkac 

- rakieta
- Major
Jednak coś się dzieje...
https://epoznan.pl/news-news-81386-Amat ... rzedmiotow
https://epoznan.pl/news-news-81386-Amat ... rzedmiotow
- slawek153
- Generał Dywizji
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: Sławek
Prawo chore, a ludzie na wszystko znają sposób nie będą mogli chodzić w dzień to będą chodzić w nocy i jeszcze więcej znajdą. W nocy każdy jest nie widzialny, wejdzie gdzie chce komu na pole i do lasu bez absolutnie żadnej zgody, całkowicie bezkarnie .
- propranolol
- ST.SIERZANT-SZTABOWY
- Województwo: Śląskie
Tyle razy już te tematy nowej ustawy są wałkowane, apeluję przestańmy sami się nakręcać nowe prawo wejdzie i nic i nikt tego nie zmieni. Musimy z tym żyć kto ma słabe zdrowie na to, to odpadnie a kto przeżyje to go wzmocni...........czujność.
Proszę dajmy temu spokój o tym ryciu po nocach to już nie mogę czytać, są przecież inne ciekawsze tematy jak np: nowe "patyczki" itp. 

To znaczy tak niewiele, prawie nic
W półmroku, monety błysk
W półmroku, monety błysk