Nowy wykrywacz deteknix
-
- Porucznik
- Województwo: Wybierz
Nowy wykrywacz deteknix
Ma może ktoś trochę więcej info o tym wynalazku? http://md-hunter.com/deteknix-metal-det ... rst-photo/
- CENO
- ST-CHORAZY
- Województwo: Opolskie
-
- Porucznik
- BUKA
- ST-KAPRAL
- Imię: R.
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Re: Nowy wykrywacz deteknix
To to samo co tecnetiks t2,chinczycy dali tylko inna obudowe,jednak wcale to nie znaczy ze jest gorszy od teknetiksa,wystarczy zobaczyc jak dobrego pointera detecnix zrobil ,nie ma lepszego i tez pewnie skopiowali 
Sprawa w sadzie jest podobno.

Sprawa w sadzie jest podobno.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
-
- Szeregowy
- Województwo: Pomorskie
Śmigam tym sprzętem quest pro. Wcześniej używałem garretta Ace 250, garrett może się schować. Tym bardziej że mogę z nim nawet nurkować, wodoszczelność sprawdzona do 3m. Bardzo dobra dyskryminacja tylko na początku trzeba się nauczyć skali i zachowania ale wiadomo to przychodzi zawsze z czasem. Sprzęt godny uwagi, wszystkie bagna, kąpieliska moje
Polecam.

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Kolega ma tego questa juz jakis czas,kupil Deusa i nawet polowy fantow nie kopie jak kopal z questem,i chyba sprzeda deusa,prubuje go przekonac zeby jeszcze troche polazil z deusem i dal mu szanse
Ale dziwna sprawa bo ostatnio mi deteknix przyslal oferte z tym co maja na sprzedaz i tego questa tam nie bylo juz,a we wczesniejszej ofercie dla dilerow moglem go miec za $399 gdybym zamowil minimum 3 sztuki,teraz zaluje ze tego nie zrobilem
byly fajny sprzet na biesy w cenie dobrej,wykonanie duzo lepsze od Tekneticsa a bebechy w srodku te same.
Ale dziwna sprawa bo ostatnio mi deteknix przyslal oferte z tym co maja na sprzedaz i tego questa tam nie bylo juz,a we wczesniejszej ofercie dla dilerow moglem go miec za $399 gdybym zamowil minimum 3 sztuki,teraz zaluje ze tego nie zrobilem

„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
-
- Porucznik
-
- SIERZANT
- Województwo: Brak
vander pisze: wszystkie bagna,mojePolecam.
Nie bądź taki pewny, nie wszystkie!
Ps. Chodziło mi o bagna/torfowiska.
-
- Major
- Województwo: Brak
Heh zawsze mówie że w sumie nic nadzwyczajnego pod względem elektronicznym ten T2 czy F75 - to samo czy ten deteknix .Problem jest przy robieniu czy kopiowaniu JEDEN - oprogramowanie . Cała reszta jest i to w komplecie - laminat czy to schemat . Tam jest dość szybki specjalizowany CPU MSP430 - mam T2 i rzeczywiście jest szybki . Patrząc po schematach to FOrtuna jest bardzo podobnie zrobiona inny cpu ale sama filozofia taka sama.... Wiec jak tu jest T2 w ładnej obudowie czemu nie....