Pomoc dla witmosa
- Waclaw
- Moderator
- Województwo: Małopolskie
- Imię: Wacław
- cudawianki
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Dolnośląskie
- Imię: Piotrek
Re: Pomoc dla witmosa
Witmos nie rozczaruj chłopaków i przedstaw swoje stanowisko.zobacz ile w to energii idzie.Prawie tyle co Ty dajesz w rozkucie tych kamoli.
cuda-wianki
z ironią o rzeczach niezwykłych, nadzwyczajnych ale nierealnych lub nieosiągalnych; CUDA NA KIJU
z ironią o rzeczach niezwykłych, nadzwyczajnych ale nierealnych lub nieosiągalnych; CUDA NA KIJU

- Wędrus
- Administrator
- Województwo: Wybierz
Z czego 1/10 może się loguje.

"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
- Jaskółka
- Moderator
- Województwo: Pomorskie
To tylko "przysłowiowa złotówka"
Każdy wspomoże kwotą, jaką będzie chciał wspomóc
Nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Wędrus, nie autuj fajnej inicjatywy
Ja osobiście chciałabym mieć satysfakcję, że w takiej, czy innej formie brałam udział w otwarciu zapomnianych, czy ukrytych podziemi
Poza tym, postawa witmosa zasługuje na wsparcie, i dajemy temu świadectwo w naszych wpisach.

Wędrus, nie autuj fajnej inicjatywy

Ja osobiście chciałabym mieć satysfakcję, że w takiej, czy innej formie brałam udział w otwarciu zapomnianych, czy ukrytych podziemi

Poza tym, postawa witmosa zasługuje na wsparcie, i dajemy temu świadectwo w naszych wpisach.
nil admirari
- Wędrus
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 125 times
Ależ Marylciu nigdy w życiu. Sam dorzucę kilka groszy:)
- Rating: 5.56%
"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
- witmos
- Kapitan
- Imię: Witold
Moi Przyjaciele.
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam na Wasz post. W innym miejscu pisałem o moim wyjezdzie na pielgrzymkę do Palestyny i Izraela. Byłem poza zasięgiem naszego forum. Jestem mocno wzruszony Waszą inicjatywą, nie spodziewałem się tak wielkiego zainteresowania, jestem dumny i mocno usatysfakcjonowany Waszą oceną mojej pracy. Zrobię wszystko aby własnymi siłami ukończyć to co rozpocząłem dwa lata temu. Wystarczy mi wsparcie jakiego mi udzielacie w Waszych wpisach, chętnie zaproszę natomiast wszystkich na otwarcie wejścia i zrobię to zanim zawiadomię Pana starostę.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich mnie wspierających.
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam na Wasz post. W innym miejscu pisałem o moim wyjezdzie na pielgrzymkę do Palestyny i Izraela. Byłem poza zasięgiem naszego forum. Jestem mocno wzruszony Waszą inicjatywą, nie spodziewałem się tak wielkiego zainteresowania, jestem dumny i mocno usatysfakcjonowany Waszą oceną mojej pracy. Zrobię wszystko aby własnymi siłami ukończyć to co rozpocząłem dwa lata temu. Wystarczy mi wsparcie jakiego mi udzielacie w Waszych wpisach, chętnie zaproszę natomiast wszystkich na otwarcie wejścia i zrobię to zanim zawiadomię Pana starostę.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich mnie wspierających.
-
- ST-SIERZANT
- Województwo: Świętokrzyskie
No i chwała Tobie. za to !. -odrobina. poznych. wakacji się należy -Nabieraj. Wiary. I siły i jesteśmy "-Zaaa!- Odkryć. Ich mądrość. Z przed 70 - lat. wstecz."---!!COŚ. TAM SIE KRYJE"-- to nie. Złotówka z 70-tych lat
- alun
- ST.SIERZANT-SZTABOWY
- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
- Imię: Artur
witmos ty tu nie pitol tylko podaj konto każdy wpłaci ile bedzie mógł a każdy grosz ci sie przyda na narzędzia które się zużywają bo podczas takiego wykopu to wszystko się niszczy i zużywa skoro jest inicjatywa pomocy to jej nie odrzucaj kolego, bo jak widzisz spore grono osób chce tobie pomóc 

XP Deus daje rade 

- Jaskółka
- Moderator
- Województwo: Pomorskie
Witmos, my nie rościmy żadnych praw do Twojego odkrycia podziemi, okupionego ciężką Twoją pracą, czy to w szperaniu w dokumentach, analizowaniu zapisów, czy w terenie. My, niestety, tężyzną fizyczną nie wspomożemy, bo rozrzuceni jesteśmy po całej Polsce. W każdym bądź razie, w razie potrzeby możesz na nas liczyć
Życzę dopięcia wszystkich spraw do końca

Życzę dopięcia wszystkich spraw do końca

nil admirari
- witmos
- Kapitan
- Imię: Witold
Nie traktuję sprawy mojego odkrycia jak opisała to Jaskółka. Dowodem niech będą informacje jakie przekazałem na forum. Ujawniłem największe tajemnice związane z moim odkryciem i na bieżąco informowałem Was o postępie prac. Co do ewentualnej zbiórki to powiem wprost. Po zakończeniu aktywności zawodowej polikwidowałem wszystkie konta bankowe, świadczenie przedemerytalne dostarcza mi listonosz. Konta zatem podać nie mogę
bo go nie posiadam.
bo go nie posiadam.