https://www.olx.pl/oferta/wykrywacz-met ... 48c35f32f3
może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym rozbudowaniem?
bo szwagier czegoś szuka ,dałem mu starego gc1032 kopal jak dzik kartofle (sam złom i nic poza tym )a na koniec pies mu przeżarł kabel od cewki i tera siedzi smutny.czy to jest coś warte i czy będzie lepsze od tego gc żeby w końcu coś wykopał
Prawdziwy Smentek nie miał wyświetlacza i to była jego zaletą.
A ten ma jakieś cuda doczepione i diabli wiedzą czy to działa i czy przypadkiem to nie jest elektronika za 100 wlozona do obudowy a juz wielka niewiadoma jest ile to pociagnie.
Prawdziwy Smentek był niezniszczalni nawet jak wpadł do wody to pod nią działał
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
Wiem czyj to produkt. Chyba nawet ma konto na naszym forum więc może się odezwie. z tego co widzę na pierwszy rzut oka jest to Whites IDX a nie smętek.
IDX pro - to jeden z lepszych ANALOGÓW - w końcu to WHITES - to żaden smętek W tej cenie masz i to jak masz szczęście ACE250 - a tu masz dual tone , VDI , zasilanie z AKU , statyka dynamika strojenie do gruntu czego chcieć więcej za tą kase...
No dos dostalem info ze juz sprzedane.ale moze dostane namiar na tego kogos co to robi.ponoc to jakis p.roman z wschodniej polski.niby to jest hs3 z rutusem i cewka od whitesa taki misz masz ale ponoc dziala