Ten mecz można nazwać tylko w jeden sposób: Promocja Ukrainy , ktoś naszym jakąś im kasencje odpalił, albo znowu zamiast zająć się grą to biletów szukają dla rodziny i znajomych, no cóż kiedyś gra w reprezentacji była zaszczytem, a teraz smutnym obowiązkiem
Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
Zaraz zaraz, a może oni mają przyznane premie za przegrany mecz, tak jak ci od zarządzania tym basenem narodowym za straty mają zagwarantowane bonusiki całkiem konkretnej wartości
Panowie i Panie. To jest porażka nie mecz. Ukraińcy graja a nasz zespół stoi . bardzo daleko nam do takich drużyn jak Barcelona. To jest drużyna zgrana ze sobą i oni grają na pamięć. A nasi to nawet tabliczki mnożenia nie znają na pamięć. :rotfl: :rotfl:
DITKU pisze:Dno! Dobrze im tylko gra w reklamach wychodzi
Święte słowa,tam bez ryzyka kopnięcia w nóżkę "gwiazdora" kasa płynie regularnie.
A powinna ta noga kopnąć ale w d.........i wyleczyć z obywatelstwa.
Niech zrobią na powrót Jarmark Europę i będą zyski i mnie wstydu.
A czy mecz ważny?Ważne, że ministra " bzzzz '", kopacze i jeszcze kilkadziesiąt osób wzięło kasę, jakiej inni nie zarobią przez cały rok ciężkiej pracy.Ja na szczęście od dobrych kilku lat nie oglądam " sukcesów naszych gwiazd " i nerwy mam OK, mało tego - nie grozi mi stres, czego wszystkim z Was życzę
Taaaaaaa było na co popatrzeć oddać kasę za mecz i won, szkoda naszych oczu i nerwów na darmozjadów chwilami miałam wrażenie,że " nasi " nie wiedzieli o co chodzi, jak na ciężkim kacu
"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdybym był cukierkiem jaki miałbym smak?
Byłbym twardym cukierkiem, innych opcji brak!
Dlaczego twardym skąd wybór taki?
One się wszystkim dają we znaki.
Stara szakala bajka.....