Policyjna akcja "Poszukiwacz".
- yukon
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Kontakt:
Re: Policyjna akcja "Poszukiwacz".
Nikt nikogo z FB,forow internetowych czy allegro tym razem nie nachodzi,nie lazcie w teren przez te kilka dni i bedzie ok.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
-
- ST-KAPRAL
- Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Mogę sobie dać coś uciąć, że jeśli to były metki to zaginą i nigdy się nie znajdą. Żadne prawo nie zabrania poszukiwania meteorytów wykrywaczem metali więc o co chodzi?yukon pisze:Zabrali naszych wszystkich kandydatów na mietki w tym jeden bardzo poważny z figurami W... i nie wiem czy to odzyskamy. Różne inne kamienie magnetyczne też zabrali . Także sytuacja niezbyt przyjemna. Bo choć policjanci bardzo mili to i tak przesłuchiwanie w charakterze świadka przez prawie 7 godzin nie jest fajne."
K.u.r.w.a, co to za kraj, co się dzieje?

To jakiś film w krzywym zwierciadle?
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Nastepna akcja,tylko nic nie podaja skad wiedzieli ktory dom to ta "twierdza" 
http://info.radiopark.fm/index.php/wiad ... -400-naboi

http://info.radiopark.fm/index.php/wiad ... -400-naboi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- ST-KAPRAL
Pociskiem mógł w kogoś rzucić i wybić mu oko na przykład. To niebezpieczna broń jest.
- Festung
- SPEC
Tyle pestek w domu trzymać to już przesada!I przez takiego jednego lub drugiego każdy kto spotka w lesie detektoryste od razu ma ukierunkowane domysły.piotrkusiu pisze:Pociskiem mógł w kogoś rzucić i wybić mu oko na przykład. To niebezpieczna broń jest.
W nieodpowiednich rękach będzie mega niebezpieczna.
Gdybym był cukierkiem jaki miałbym smak?
Byłbym twardym cukierkiem, innych opcji brak!
Dlaczego twardym skąd wybór taki?
One się wszystkim dają we znaki.
Stara szakala bajka.....
Byłbym twardym cukierkiem, innych opcji brak!
Dlaczego twardym skąd wybór taki?
One się wszystkim dają we znaki.
Stara szakala bajka.....
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Nikt nie uważa,że to sztucznie podsycana afera?
Może nie sztucznie w tym właśnie rozdmuchiwaniu uczestniczą sami zainteresowani
Tak właśnie powstają masowe ataki paniki
No ale z drugiej strony ci bardziej odważni będą mieli luźniej w terenie bo reszta zaszyje się w piwnicach zamiast stwarzać konkurencję na polach i w lasach
Może nie sztucznie w tym właśnie rozdmuchiwaniu uczestniczą sami zainteresowani

Tak właśnie powstają masowe ataki paniki
No ale z drugiej strony ci bardziej odważni będą mieli luźniej w terenie bo reszta zaszyje się w piwnicach zamiast stwarzać konkurencję na polach i w lasach

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- Chorąży Sztabowy
- Województwo: Podlaskie
- Imię: Tadeusz
Wszystko to przez jeden zapis w ustawie. To co pod ziemią należy do skarbu państwa. Wykopałeś i zabrałeś= ukradłeś. Nawet to co znajduje się w gruncie na twojej własnej posesji nie należy do ciebie. Niestety żyje wystarczająco długo w tym kraju, więc wiem że pazerność państwa nie zna granic. Urzędasy niszczą firmy, ludzi za byle g..., to i poszukiwacza posadzą za kilka monet, albo przywalą grzywny po kilka tysi, to będzie na wypłatę 500+ Przykre, ale prawdziwe.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Edek HM, Chance PI, Kret 2, Fortuna-M na ukończeniu, Quasar ARM .
-
- Chorąży Sztabowy
- Województwo: Podlaskie
- Imię: Tadeusz
Co do Policji, to nie wiem czy wiecie, ale po zmianie rządu na obecny, wszystkich nie poprawnych politycznie komendantów wymieniono na " swoich". I ogólnie to panuje teraz w tej formacji ostry mobbing. Liczą się wyniki. Mam informacje z tzw "pierwszej ręki". Ciekawe kto w ogóle tą akcje zarządził, bo przecież nie jakiś powiatowy komendant...MSW może czy jak to tam się teraz nazywa.fiszer5 pisze: Takie akcje będą się pojawiać cyklicznie z dwóch powodów. Po pierwsze po każej zmianie rządów policja musiała się czymś wykazać, a najlepiej to zrobić na kierowcach i poszukiwaczach.
Edek HM, Chance PI, Kret 2, Fortuna-M na ukończeniu, Quasar ARM .
- explokera
- Marszałek
fiszer5 powiem w skrócie Twój tok rozumowania mnie zadziwia 
A czy 1 listopada zatrzymani kierowcy w stanie upojenia alkoholowego i pokazywani w telewizji i gazetach są podstawionymi "pionkami" i następnego dnia oddaje im ktoś prawo jazdy?
Niech sobie będą akcję typu "znicz" "lany poniedziałek" czy też "poszukiwacz" były są i będą nawet bardziej wzmożone niż wcześniej ale do jasnej cholery nie bądźmy" stadem baranów biegającym bezsensownie bo za płotem jest wilk"

A czy 1 listopada zatrzymani kierowcy w stanie upojenia alkoholowego i pokazywani w telewizji i gazetach są podstawionymi "pionkami" i następnego dnia oddaje im ktoś prawo jazdy?

Niech sobie będą akcję typu "znicz" "lany poniedziałek" czy też "poszukiwacz" były są i będą nawet bardziej wzmożone niż wcześniej ale do jasnej cholery nie bądźmy" stadem baranów biegającym bezsensownie bo za płotem jest wilk"

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Nie badzmy tez explo stadem baranów pedzonych na rzeź,jeszcze mi powiedz ze jak sikałes do rowu to też przypadek że policja sie tobą zainteresowała? i też przypadkiem sie wygadali że szukają "poszukiwaczy skarbów"?
Czort znajet co by bylo gdybyś wtedy miał patyka w bagażniku a w kieszeni jakies starsze sreberko czy brązik :Dpewnie musielibyśmy ci paczki wysylać
Tok myslenia fiszera5 nie jst taki zly,dzis na jakims innym forum przeczytalem, jak jeden gosc sie pyta czy ta cala nagonka to czasem nie jest spowodowana tym ,ze wychodzi nowy model rutusa alter71
Miszcz
Czort znajet co by bylo gdybyś wtedy miał patyka w bagażniku a w kieszeni jakies starsze sreberko czy brązik :Dpewnie musielibyśmy ci paczki wysylać

Tok myslenia fiszera5 nie jst taki zly,dzis na jakims innym forum przeczytalem, jak jeden gosc sie pyta czy ta cala nagonka to czasem nie jest spowodowana tym ,ze wychodzi nowy model rutusa alter71
Miszcz

-
- ST-KAPRAL
Parę m-cy temu jak polowałem na meteoryt pułtuski to podjechał do mnie "policjant". Powiedział, że jeszcze raz mnie tu zobaczy z patykiem to będę miał kłopoty. Nie obchodziło go to że poszukuję meteoryty. W głowie mi się nie mieści, że na terenie największego spadku meteorytów kamiennych w europie ktoś może pomyśleć że szukam czegoś innego. W głowie mi się nie mieści takie podejście władzy do obywatela.
Najwyraźniej mam małą głowę.
Najwyraźniej mam małą głowę.
- Znaziołek
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Wielkopolskie
Info z przed chwili. 7.40 - pobocze trasy Toruń/Solec Kujawski....radiowóz i nieoznakowany - 4 Panów "rozmawia" z ludkiem opierajacym się o wykrywkę.... Akurat przejezdzalem..... 

Szukałem na niebie.... ,teraz uczę się szukać w glebie.....
-
- ST-KAPRAL
Zaraz tam policja i aresztowania. Z daleka nie widać.
Może to był człowiek idący przez pole o kuli. A panowie chcieli go podwieźć.
- explokera
- Marszałek
"Ja nie zaprzeczam ani nie potwierdzam" jak to powiedział pewien pan z rządu ,że ta akcja istnieje ale właśnie nie ma co panikować 
Polacy to społeczeństwo twarde i byle jakaś tam śmieszna akcja "poszukiwacz" ich nie ruszy

Polacy to społeczeństwo twarde i byle jakaś tam śmieszna akcja "poszukiwacz" ich nie ruszy

- Znaziołek
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Wielkopolskie
Tak, tak.... A szpadel miał po to bo mu druga kula się zgubiłapiotrkusiu pisze:Zaraz tam policja i aresztowania. Z daleka nie widać.

Szukałem na niebie.... ,teraz uczę się szukać w glebie.....