Pomoc dla naszego kolegi, forumowicza Jablo666 - ważne!
- Agrawa
- Podpułkownik
- Województwo: Wybierz
- Pigor
- Generał Brygady
Re: Pomoc dla naszego kolegi, forumowicza Jablo666 - ważne!
Ode mnie grosik tez poszedł. Powodzenia.
Poszukiwania to nie hobby-to choroba.
Pozdrawiam
Pigor
Pozdrawiam
Pigor
-
- KAPRAL
-
- Porucznik
- mierzeja1945
- St. Szeregowy
- Województwo: Pomorskie
Paweł
Poleciało co nieco z Mierzei
Trzymajmy się razem w szczęściu i niedoli.
Pozdrawiam.
Poleciało co nieco z Mierzei
Trzymajmy się razem w szczęściu i niedoli.
Pozdrawiam.
-
- ST-KAPRAL
- Województwo: Lubelskie
- jablo666
- Generał Dywizji
- Województwo: Podkarpackie
Witam Wszystkich na tą chwile uzbierało się niemal 900 zł, jeszcze raz chce wam ogromnie podziękować za pomoc, ta kwota powinna mi i mojej rodzinie wystarczyć na zapłacenie zarówno zusu jak i kary jaką da mi policja, jeśli tylko nie przesadzą, a nawet jeśli by kazali mi zapłacić więcej to ja przecież też nie będę leżał przez ten czas, tylko ciężko pracował i kopał za złomem, tak że powinienem sobie poradzić, jednak bez waszej pomocy tak na prawdę nie dał bym rady, dziękuje wam wszystkim jesteście wielcy!. Jeśli chodzi o policje to nadal nic nie wiem, ale za to doszła mi kolejna nieprzyjemność, czyli w piątek będę miał kontrole skarbową, nie wiem z jakiego powodu, możliwe że chodzi o ostatnie wydarzenia. Na koniec chce jeszcze raz wszystkim ogromnie podziękować, nigdy bym się nie spodziewał że forumowicze, poszukiwacze, potrafią wyciągnąć człowieka z takiego bagna. Ogromnie dziękuje też Michałowi który zapoczątkował całą akcje, ja bym się nie odważył prosić o pomoc i gdyby nie on było by ze mną naprawdę źle. Mam nadzieje że będę mógł kiedyś podziękować każdemu z was z osobna, przy miłej rozmowie w Bieszczadach, Jak coś będzie wiadomo w sprawie policji to dam znać. Dzięki Koledzy i Koleżanki, dzięki za pomoc.
- michal123456789
- Generał Brygady
- Województwo: Małopolskie
W związku z tym serdecznie wszystkim dziękujemy , a akcję uznajemy za oficjalnie juz zakonczoną, skoro Paweł uważa ze to najlepszy moment, a i kwota winna wystarczyc juz by wyjsc z klopotow to tak tez wlasnie nalezy zrobic i tak jest
Z mojej strony dziekuje wszystkim ktorzy wzieli w niej udzial, dolozyli swoje 3 grosze czy tez w inny sposob np slownie, czy rada wspierali nas w tejze akcji
Pozdrowienia i trzymajcie się

Z mojej strony dziekuje wszystkim ktorzy wzieli w niej udzial, dolozyli swoje 3 grosze czy tez w inny sposob np slownie, czy rada wspierali nas w tejze akcji

Pozdrowienia i trzymajcie się

hs3 40' > whites w5900 di pro sl > rutus proxima v.3.0 29cm cc >>> XP Deus > whites XLT > nokta makro simplex & Xp Deus Rc 11 28cm
-
- Porucznik
- Województwo: Mazowieckie
Uważam, że Michałowi należy się pochwała za utworzenie tego wątku. 

- Roch68
- Mł. Chorąży Sztab.
Witam.
Pomagam i ja - bo jutro kto wie kto z nas może się stanąć przed podobnym problemem.
ps. chętnie z kolegą pokopie gdzieś na połoninie
.
Pomagam i ja - bo jutro kto wie kto z nas może się stanąć przed podobnym problemem.
ps. chętnie z kolegą pokopie gdzieś na połoninie

[URL=https://matchnow.life]Verified Ladies[/URL]
- jablo666
- Generał Dywizji
- Województwo: Podkarpackie
Pomoc dla naszego kolegi, forumowicza Jablo666 - ważne!
Witam Wszystkich, chcę jeszcze raz wszystkim podziękować za okazaną mi pomoc, na chwilę obecną sytuacja z policja nadal jest nie rozwiązana, ale na pewno dam znać jak się zakończy, jeśli chodzi o skup złomu to zaczyna w Bieszczadach się wiosna i pomału ludzie przyjeżdżają ze złomem, więc jest coraz lepiej, odezwę się w temacie gdy coś ruszy dalej. Jeszcze raz dziękuje za wielką pomoc! Pozdrawiam Forumowiczów.