Tak z humorem tylko jej nie bzykaj bo nie do tego służyslawek153 pisze: ↑15 lut 2018, o 16:41Nie wiem, od Teścia dostałem z Norwegi, dowiedziałem się że mają porządną stal i zagadałem, trudno był ale się udało. Stal wydaje się super jakościowo, bardzo, bardzo ciężko to było mi wygiąć, ale można wyginać. Nie produkuje tego na Handel i nikomu nie sprzedam żadnej sztuki. Tylko tobie Jacek mogę na pw udostępnić wymiary za free, wyrażam zgodę na kopiowanie i handel . Sztychówka w realu wygląda bardzo seksownie i robi wrażenie.
Wykrywacz każdy jest ciężki jeśli się chodzi po 6 godzin po ciężkim terenie nawet dla takiego chucherka jak ja i wcale nie pomaga te 190 wzrostu i 120 wagi
Uważaj żebyś po odwiedzinach jakiegoś silnego chłopa nie musiał niańczyć potem mocno opalonych dzieci z turbanami na głowie
hmmm nie neguje tego ale na każdego twardziela znajdzie się wiekszy twardziel zgadza sie
Jestem tu krótko ale zdążyłem juz go poznać
Stare przysłowie mówi Kto kogo przezywa ten się tak sam nazywa, mądry się odezwałexplokera pisze: ↑15 lut 2018, o 20:22Jeśli ktoś jest debilem to wcale mu nie trzeba dowalać już ponosi karę tym że musi żyć
Jako starsza osoba staram się pomagać swoim doświadczeniem i wiedzą nabytą ale widzę,że nie warto bo głupi zawsze będzie głupim i żadna rada mu nie pomoże czy to od mądrego czy od celebrytyPrzygłup zawsze będzie przygłupem
![]()