I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
Dzięki Jarek za zorganizowanie II już ZLOTU, ja wiem że dzisiaj masz dość ale jutro
pomyślisz już o III forumowej imprezie.
Ja ze swojej strony dziękuję jeszcze za przybycie i uświetnienie naszego spotkania
ciekawą prelekcją Panu ROMANOWI FRODYMIE oraz chłopakom z Green Cammo, którzy poświęcili
wolną niedziele na przyjazd na naszą imprezę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
These users thanked the author Wędrus for the post (total 2):
Ze swojej strony pragnę gorąco podziękować:
1. Wszystkim uczestnikom - za to, że poświęcili swój czas by się na nim stawić i przyjechali z najodleglejszych zakątków kraju,
2. Sponsorom - za przekazanie atrakcyjnych nagród na organizowane konkursy i loterię, a w szczególności:
- Green Camo
- Talcomp
- Centrum Elektroniki
- Viking
- CK Czarny
- Sklep Poszukiwacza
- Mars MD
3. Firmie Green Camo pragnę podziękować specjalnie za przyjazd na nasz zlot oraz za zorganizowanie stanowiska pokazowego i udostępnienie wykrywaczy do testów, gdzie na słowa podziękowania zasługuje kolega Shelton - Michał, który służył radą i swoją fachową pomocą.
Pragnę również przeprosić za wszelkie niedociągnięcia wynikłe na zlocie, ale niestety jestem tylko człowiekiem.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję
Yarek vel KIM
Ps. Szukam organizatora III-go zlotu, by przekazać mu cenne informacje i porady.
These users thanked the author Yarek vel KIM for the post (total 13):
Żaden z obiektów prezentowanych na zdjęciach nie został przeze mnie zlokalizowany ani wydobyty z wykorzystaniem wykrywacza metali bądź innego urządzenia lub narzędzia. Przedstawione sceny i ich opisy są jedynie zaimprowizowanymi rekonstrukcjami.
Żaden z obiektów prezentowanych na zdjęciach nie został przeze mnie zlokalizowany ani wydobyty z wykorzystaniem wykrywacza metali bądź innego urządzenia lub narzędzia. Przedstawione sceny i ich opisy są jedynie zaimprowizowanymi rekonstrukcjami.
Dołączam się do podziękowań dla organizatorów, którzy umożliwili to zacne spotkanie i dla sponsorów, którzy nagrodami uświetnili konkursy.
Zlot naprawdę wypadł super.
Zdjęć ze zlotu nie posiadam, ale za to znalazłem w internecie rzadkie kadry ze sklepu w Jaśliskach. https://www.youtube.com/watch?v=PlVHe_aPsv0
Filmik został nakręcony w sobotę, gdy Wieczny Organizator i Słońce Lipowca (czyli Yarek vel Kim) robił zakupy na sobotnie ognisko
Jeszcze raz dzięki za ten świetny weekend.
Do następnego!