Ukaz prezesa, wsie pracowniki klikaja rąsieyukon pisze:ten browar ma ponad 3000 lajkow,musimy ich dogonic

Ukaz prezesa, wsie pracowniki klikaja rąsieyukon pisze:ten browar ma ponad 3000 lajkow,musimy ich dogonic
Wytniemy sobie dekolty bagnetamiBies&czad pisze:Raczej tak, bo w większości to męskie koszulki.barima pisze:Oliwka, jeśli nie, to szary. Czy musi być ten ściągacz pod szyją ?
Dżulka pisze:Wytniemy sobie dekolty bagnetamiBies&czad pisze:Raczej tak, bo w większości to męskie koszulki.barima pisze:Oliwka, jeśli nie, to szary. Czy musi być ten ściągacz pod szyją ?
To chyba masz się czym pochwalić.człowiekpiachu pisze:Również uwielbiam dekolt do kostekbarima pisze:Oliwka, jeśli nie, to szary. Czy musi być ten ściągacz pod szyją ?
To ja poproszę 1 sztukę z mniejszości.Bies&czad pisze:Raczej tak, bo w większości to męskie koszulki.barima pisze:Oliwka, jeśli nie, to szary. Czy musi być ten ściągacz pod szyją ?
Wiedziałamczłowiekpiachu pisze:Dżulka pisze:Wytniemy sobie dekolty bagnetamiBies&czad pisze: Raczej tak, bo w większości to męskie koszulki.![]()
![]()
Nooooooooo
Ile tam
barima pisze:To chyba masz się czym pochwalić.człowiekpiachu pisze:Również uwielbiam dekolt do kostekbarima pisze:Oliwka, jeśli nie, to szary. Czy musi być ten ściągacz pod szyją ?
Nie był bym sobą,gdybym tego nie zrobiłDżulka pisze:Wiedziałamczłowiekpiachu pisze:Dżulka pisze: Wytniemy sobie dekolty bagnetami![]()
![]()
Nooooooooo
Ile tamwiedziałam ,że zaatakujesz
wychodzi na to, że jestem laczkiem, ale nie powiedziałam ostatniego słowa
Wyobraź sobie bandę 12 osób w lesie z patykami w różowych koszulkach , czołgających po krzakach i dłubiących między kamieniamiyukon pisze:Koszulki beda rozowe(najtanszy kolor) i beda dostepne tylko xxl bo taniej wyjdzie![]()
Takie duze to sobie kazdy bagnetem przytnie rekawki i bedzie super
Eeeeejjj nie obrazajDżulka pisze:Wyobraź sobie bandę 12 osób w lesie z patykami w różowych koszulkach , czołgających po krzakach i dłubiących między kamieniamiyukon pisze:Koszulki beda rozowe(najtanszy kolor) i beda dostepne tylko xxl bo taniej wyjdzie![]()
Takie duze to sobie kazdy bagnetem przytnie rekawki i bedzie superjakbyśmy się z psychiatryka urwali
![]()