Wyciagłem.. Polacy to specyficzny naród a szczególnie w internecie pamietaj ze cos co dla ciebie jest proste dla zielonych nie o deusie nic nie ma jak co z czym jeść tylko rozmowy doświadczonych użytkowników a naprawdę tego brakuje na początek ale dobra dla Pana co twierdził że jestem niedorozwojem to niestety czytalem polska inst przed zakupem i tam jest wielkie g. Ale dziękuję poradze sobie sam szkoda tylko bo może taki doświadczony człowiek dal by radę którą ja np zobaczę i poznam po kilku miesiacach w terenie
Ludzie znają dziś cenę wszystkiego, nie znając wartości niczego...
Aha i mam juz worek dukatów chodze z rutusami 5 lat ale niestety reka mi odpada to dla drugiego Pana który mial wielki ubaw ła ha ha ha ha poprostu boki zrywać.. Takie zachowanie przypomina mi podstawówke i głupka ktory na siłe próbuję rozbawić publiczność klasową szkoda ze większość forum tak wyglada pozdrawiam
Ludzie znają dziś cenę wszystkiego, nie znając wartości niczego...
Zadnych super universalnych ustawien ci kolego nikt nie napisze ,bo takich nie ma,poczytaj watek dawalismy wiele gotowych programow, musisz ktorys dopasowac pod swoje tereny.Nic nie wiemy gdzie kopiesz czy jaka masz mineralizacje gleby.Jedna rada tylko,na poczatku nie dawaj dyskrymy na 0 bo sie zniechecisz.
These users thanked the author yukon for the post: