Piekne lasy tam macie,wlocze sie tam czasami po waszych terenach z patykiem

Gdzie jest ten "bunkierek" ze zdjec dokladnie?mozna sobie ot tak do niego wejsc?czy jest podlaczony moze do "trasy"?Ale jak to Ciborek to pewnie jakas "samotnica"

To my mamy jakąś bandęyukon pisze:zenit juz cie lubie,ciborek
,dzulka,hatsan i ty, to chyba jakas jedna banda jestescie
![]()
![]()
![]()
Piekne lasy tam macie,wlocze sie tam czasami po waszych terenach z patykiem![]()
Gdzie jest ten "bunkierek" ze zdjec dokladnie?mozna sobie ot tak do niego wejsc?czy jest podlaczony moze do "trasy"?Ale jak to Ciborek to pewnie jakas "samotnica"
Kolega @zenit napisal w podpisie fotki .... to pzw623 zwany : "ten kolo plazy"yukon pisze:zenit juz cie lubie,ciborek
![]()
![]()
![]()
Piekne lasy tam macie,wlocze sie tam czasami po waszych terenach z patykiem![]()
Ona mi przez ramię tutaj zaglądaWędrus pisze:no tak....Młoda pracuje, a mamusia na forum grandzi
yukon rzeczywiście Cibórz ma swój urok.Od czasu do czasu wracam w moje miejsca.Tutaj nauczyłem się trzymać wykrywacz.Tutaj znalazłem moje pierwsze ,,groszki,,Wielka radość.Właśnie w wielkanoc mija kolejna któraś tam rocznica.Piękna słoneczna wiosna,jajeczka na twardo , oryginalna ,,Łącka śliwowica,,I dziki ogromne jak cielakiyukon pisze:zenit juz cie lubie,ciborek
![]()
![]()
![]()
@hatsan38 moja Marika do dziś nie cierpi za to Niemcówhatsan38 pisze:Kolega @zenit napisal w podpisie fotki .... to pzw623 zwany : "ten kolo plazy"yukon pisze:zenit juz cie lubie,ciborek
![]()
![]()
![]()
Gdzie jest ten "bunkierek" ze zdjec dokladnie?mozna sobie ot tak do niego wejsc?czy jest podlaczony moze do "trasy"?Ale jak to Ciborek to pewnie jakas "samotnica"![]()
![]()
piekny bunkier , jeden z moich ulubionych z "Systemu 600set" ponizej fotka mojej pociechy ze sluzy zaraz obok , ale ta juz znacie bo wklejalem juz ja kiedys w innym dziale ...
ps: @zenit Lilka zwana Hatsanowna rowniez wyciela orla na tym potykaczu kiedys
CYGAN pisze:A moje 'POCIECHY"![]()
Ta ostatnia z prawej jest po 18ce do wzięcia![]()
Cyga...
Biorę. Obiecuję jej miłość i wiernośćCYGAN pisze:A moje 'POCIECHY"![]()
((( Jest Twoja Synu - idź i przyprowadź mi wnuczętaKandzio pisze:Biorę. Obiecuję jej miłość i wiernośćCYGAN pisze:A moje 'POCIECHY"![]()
Fajne Bandi oryBandi pisze:a to moje, co prawda między jednym a drugim jest 16 lat różnicy ale jakoś nie znalazłem lepszej metody żeby się odmłodzić![]()
Uważaj Bandi z tym odmładzaniem, co byś nie zaczął biegać znów w pieluchach...Bandi pisze:a to moje, co prawda między jednym a drugim jest 16 lat różnicy ale jakoś nie znalazłem lepszej metody żeby się odmłodzić