https://www.youtube.com/watch?t=800&v=QcjrzBEcJ4Q
Gorąco polecam
Parę faktów o polakach.
- jablo666
- Generał Dywizji
- Województwo: Podkarpackie
- baży G2
- Zasłużony
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: Krzysztof
Parę faktów o polakach.
Bez urazy jablo, ale skoro tak gorąco polecasz, to wyjaśnij mnie, staremu zgredowi, o co w tym chłamie chodzi. Chyba nadaję na innej częstotliwości

...Ale nie depczcie przeszłości ołtarzy,
Choć macie sami doskonalsze wznieść;
Na nich się jeszcze święty ogień żarzy,
I miłość ludzka stoi tam na straży,
I wy winniście im cześć!
A.Asnyk
Choć macie sami doskonalsze wznieść;
Na nich się jeszcze święty ogień żarzy,
I miłość ludzka stoi tam na straży,
I wy winniście im cześć!
A.Asnyk
- jablo666
- Generał Dywizji
Parę faktów o polakach.
Mi się podoba w tym sama koncepcja by mówić o pozytywach polaków i próbie niepozwolenia na zakłamywanie historii na naszą niekorzyść, a że odcinek jest robiony dziwnie, widocznie taki ma być. Mi takie ukazanie polaków na prawdę się podoba. jeśli możesz napisz co z kolei tobie się nie podoba w takim przedstawieniu polaków, lub po prostu może w formie tego odcinka?? Bo to w końcu dział na każdy temat, a chętnie posłucham drugiej osoby w tej kwestii, a nuż dowiem się czegoś ciekawego i innego spojrzenia na temat. Pozdrawiam Cię Baży 

- GANDI
- SPEC
- Województwo: Wybierz
Parę faktów o polakach.
Ja bym nie był aż tak sceptycznie nastawiony. Dobra strona szczególnie dla początkującego lemingradu, choć prowadzący robi straszne miny i wkradają się błędy merytoryczne. Każda taka patriotyczna inicjatywa jest przydatna, byle nie prowadziła do obłąkańczej strategii samobójczej ( nie mylić z bohaterstwem) bez jakiejkolwiek zimnej kalkulacji, której mieliśmy w przeszłości aż za nadto. Bo takiego silnego, szczerego choć nie do końca rozgarniętego Jasia ( czyt Polskę), który robi w zasadzie wszystko podpuszczony, byle się przypodobać poklepującym "kolegom, sąsiadom, cwaniakom"- proporcjonalnie do tego -sojusznikom, pseudo sąsiadom czy zwykłym zakamuflowanym zdrajcom" wskakuje w pokrzywy, do ognia, podnosi za dużo, wskakuje na główke do wody, w myśl zasady..... a co tam ja nie potrafię ? ....., każdy chyba spotkał w swoim życiu. 
Polakach z małej Jablo

Polakach z małej Jablo

- jablo666
- Generał Dywizji
Parę faktów o polakach.
Rzeczywiście nie jest to jaki, jaka, jakie, więc z dużej powinno być, mój błąd.