To co dobre szybko się kończy.
- major
- Generał Broni
- Województwo: Podkarpackie
Szybko przeleciało dwa i pół roku mojej działalności na tym forum. Z dniem dzisiejszym kończę tu działanie i z tej to okazji chcę podziękować wszystkim forumowiczom za współpracę i miło spędzony czas. Mam nadzieję, że nie obraziłem nigdy żadnej z działającej tu osoby, gdyż taka cecha nie należy do mojego charakteru. Odchodząc nie będę już przeszkadzał i zajmował cenny czas. Mam pewną satysfakcję, że coś na tym forum pozostawiłem, a 75 pochwał o czymś świadczy.Jestem po prostu już zmęczony, a odchodzę z przyczyn osobistych. Dziękuję wszystkim włodarzom tego forum . Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
- Jaskółka
- Moderator
- Województwo: Pomorskie
Major, bardzo żałuję, że nas opuszczasz
Z dużą przyjemnością oglądałam Twoje kolekcje, nawet militarkę, która w zasadzie mnie nie interesuje. Potrafisz zaciekawić, pięknie wyeksponować i zaprezentować przeróżne przedmioty minionego czasu.
Mam nadzieję, że od czasu do czasu zaglądniesz tu i będziesz dalej służył nam swoją wiedzą i dobrą radą.

Z dużą przyjemnością oglądałam Twoje kolekcje, nawet militarkę, która w zasadzie mnie nie interesuje. Potrafisz zaciekawić, pięknie wyeksponować i zaprezentować przeróżne przedmioty minionego czasu.
Mam nadzieję, że od czasu do czasu zaglądniesz tu i będziesz dalej służył nam swoją wiedzą i dobrą radą.

nil admirari
- yukon
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Kontakt:
Czolem panie Majorze!!
Szkoda bo swietnie sie ogladalo i czytalo twoje posty,nikt nie ma tak dopracowanej,dopieszczonej i pieknej kolekcji z czasow A-W monarchii ktora tak tu wszyscy milujemy.
Jak sie juz ze wszystkimi osobistymi problemami uporasz,i zatesknisz za nami to wracaj szybko
I to my admini ci dziekujemy za ogromny wklad w rozwoj forum i ciekawe tematy
Szkoda bo swietnie sie ogladalo i czytalo twoje posty,nikt nie ma tak dopracowanej,dopieszczonej i pieknej kolekcji z czasow A-W monarchii ktora tak tu wszyscy milujemy.
Jak sie juz ze wszystkimi osobistymi problemami uporasz,i zatesknisz za nami to wracaj szybko

I to my admini ci dziekujemy za ogromny wklad w rozwoj forum i ciekawe tematy

„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- MrProper
- Podpułkownik
Wielka szkoda
... Mam nadzieję ,że jeszcze się spotkamy na giełdzie ...porozmawiamy. Wszystkiego dobrego ! Pozdrawiam !!

Teknetics delta 4000+ Detech 13" Ultimate && Garrett At Pro International
- tisio
- Zasłużony
- PINGWIN
- Generał Broni
- Województwo: Lubelskie
Panie Majorze, wielki Szacun dla Pana 

"Śmierć żołnierza jest święta,
Łamie nakaz nienawiści.
Przyjaciel i wróg, już wolni od ran
Są warci tej samej miłości i chwały"
K. Lipiński
Łamie nakaz nienawiści.
Przyjaciel i wróg, już wolni od ran
Są warci tej samej miłości i chwały"
K. Lipiński
- wolfram
- Generał Dywizji
Pozostaje miec nadzieje ze nie opuszcza nas Pan definitywnie .
Wszystkiego dobrego zycze Panie Majorze
Wszystkiego dobrego zycze Panie Majorze

Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
- Dżulka
- Generał Broni
Panie Majorze,,, nie będę powielać słów powyżej już użytych, po prostu dziękuję za wszystko czym mnie Pan zainteresował. Jeśli Pan pozwoli, będąc w Rzeszowie spróbuję się do pana "dobić" z małym co nieco. Ogromny szacunek 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.