Wspólne testy.Poszukujemy właściciela rutusa Optimy

O wszystkim i o niczym, na serio i dla zabawy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Regis
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Województwo: Zachodniopomorskie
Kontakt:

Wspólne testy.Poszukujemy właściciela rutusa Optimy

Post autor: Regis »

W sobotę 05.07.14r w Koszalinie (pobliski las,miejsce ustronne) zostanie przeprowadzony wspólny test kilku wykrywaczy.Będziemy kręcić filmy na YT.Na tę chwilę będzie nas trzech.Mamy wykrywacze Garrett ACE 250,AT PRO,3xRutus Argo z różnymi sondami. Bardzo przydałaby się w teście osoba z Rutusem Optimą ponieważ bardzo zależy nam na poznaniu różnicy zasięgów między nią a Argo na tych samych sondach.Mile widziani są także posiadacze innych marek wykrywaczy.Zapewniamy miła luźną atmosferę bez spinki na wyniki. Osoba/by chętne wzięcia udziału w wspólnych testach proszę o kontakt ze mną na pv tu lub na poniższym forum.
Więcej informacji tutaj http://www.rutusowiec.com.pl/showthread.php?tid=357
Człowiek jest tyle wart co pomoże drugiemu
Awatar użytkownika
trochim80
ST-KAPRAL
ST-KAPRAL
Województwo: Wybierz

Re: Wspólne testy.Poszukujemy właściciela rutusa Optimy

Post autor: trochim80 »

Witam
I jak wypadl test? Jestem bardzo ciekawy konfrontacji AT PRO z ARGO.
Awatar użytkownika
Regis
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Województwo: Zachodniopomorskie
Kontakt:

Post autor: Regis »

W teście wzięły udział trzy osoby włącznie ze mną.Pierwszy eksplorator posiadał dwa własne wykrywacze Garrett AT PRO i Argo.Drugi miał Garretta ACE 250 i Argo.Ja Argo z DD 29cm.
Testy filmowaliśmy.Zabrakło czasu na sprawdzenie ACE 250 i jednego Argo.Nie udało nam się wszystkiego sprawdzić tak jak planowaliśmy gdyż zabrakło czasu.Trzy godziny zleciało jak z bicza strzelił.Zrobiliśmy obszerne porównanie zasięgów Garretta AT PRO (chyba sonda st. DD 11'',muszę dopytać kolegę) z moim Argo v3 na DD 29cm.Sprawdziliśmy zasięgi małej sondy rutusa DD 23cm na moim Argo.Sprawdziliśmy zasięg mojej DD 29cm na innym Argo.W tej chwili tabele z zasięgami wykrywaczy,sond zrobiłem "na brudno'' i wysłałem do kolegów biorących udział w teście.Koledzy muszą obejrzeć filmy z testów i nanieść ewentualne poprawki,korekty.Jak będzie to już za nami wtedy tabele zamieścimy tu http://rutusowiec.com.pl/forumdisplay.php?fid=4 .Żeby móc czytać dział testy i ustawienia na ww forum trzeba się tam zarejestrować,ale to żaden wysiłek w porównaniu z trzema godzinami testów w upale i kilkoma godzinami spędzonymi przy tworzeniu tabel :)

Gdyby na forum były osoby chcące wziąć udział w wspólnych testach które będą przebywały w okolicy Koszalina to proszę się do mnie odezwać.Może udałoby się skrzyknąć kilka osób na jakiś termin.Testy filmuję i zrobię odpowiednie tabele porównujące zasięgi wykrywaczy.
Człowiek jest tyle wart co pomoże drugiemu
Awatar użytkownika
trochim80
ST-KAPRAL
ST-KAPRAL

Post autor: trochim80 »

Heh... no tak zeby zobaczyc testy trzeba sie zarejestrowac na innym forum...
Tomb750
KAPRAL
KAPRAL
Kontakt:

Post autor: Tomb750 »

zapraszam do oglądania - bez rejestracji ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”