...po korekcie
Deus two box,nowy soft-4.0..
- DEX
- Porucznik

- Województwo: Pomorskie
Re: Deus two box,nowy soft-4.0..
Miałbym prośbę. Jak ktoś jeszcze nie zaktualizował do finalnej wersji Deusa to czy by mógł zapodać ustawienia programu hot z wersji 4.018 beta. w wersji 4.0 zniknął ten program a nie spisałem sobie ustawień, nie spodziewałem się ze go nie będzie 
...po korekcie
@dropek
...po korekcie
- dropek
- Moderator

- Województwo: Brak
Program HOT:
dyskryminacja -6.4,
częstotliwość 18kHz,
reakcja 3 > wyciszacz -1,
wzmocnienie audio 3,
wizualizacja XYZ,
iron volume 0 ale to bez znaczenia,
pełne tony,
czułość 90,
grunt 90
...bez rewelacji
ciekawe czemu usunęli ten program z oficjalnej wersji. Na oficjalnej wersji panel WS4 bez włączonego RC dalej piszczy? (a głośnik RC brzęczy?)
dyskryminacja -6.4,
częstotliwość 18kHz,
reakcja 3 > wyciszacz -1,
wzmocnienie audio 3,
wizualizacja XYZ,
iron volume 0 ale to bez znaczenia,
pełne tony,
czułość 90,
grunt 90
...bez rewelacji
- DEX
- Porucznik

-
fiszer5
- Porucznik

- Województwo: Wybierz
- Yarek vel KIM
- Moderator

- Województwo: Śląskie
- dropek
- Moderator

- Województwo: Brak
No wiecie mi też nie piszczy... na 3.2 
Na pewno na oficjalnym sofcie 4.0 jak włączone są same słuchawki WS4 (panel RC WYŁĄCZONY), panel WS4 nie piszczy jak na becie?
Bo jak masz włączone wszystko tj. WS4+RC to rzeczywiście WS4 nie piszczy.
Na pewno na oficjalnym sofcie 4.0 jak włączone są same słuchawki WS4 (panel RC WYŁĄCZONY), panel WS4 nie piszczy jak na becie?
Bo jak masz włączone wszystko tj. WS4+RC to rzeczywiście WS4 nie piszczy.
- Yarek vel KIM
- Moderator

Mam ceny z Talcompa na akcesoria:
Krecik - 799 i będzie na początku kwietnia dostępny
Biała 9" - 1389 i będzie na koniec marca
Krecik - 799 i będzie na początku kwietnia dostępny
Biała 9" - 1389 i będzie na koniec marca
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
https://m.youtube.com/watch?v=LBAUNPJOSk4
Nowy filmik Michala,troszek chyba zbyt szybko na jakakolwiek ocene nowgo softu,dwa dni ledwo uplynely od wyjscia wyjscia.
Pozatym nie zgodze sie ze fulltony mecza,mecza kogos kto nie spedzil z tym patykiem conajmniej roku,po takim czasie mniej wiecej,czlowiek sie tak przyzwyczaja ze nic go nie meczy nawet po 12 godzianch lazenia,bardziej wtedy meczy cisza w sluchawkach.Druga sprawa w ktorej tez sie nie zgodze to to ze lepiej deusa slychac bez sluchawek,calkowicie jest odwrotnie,i nawet testy na poletkach czy w terenie nalezy wykonywac w sluchawkach bo wielu glebokich sygnalow poprostu nie slychac w tym glosniczku,to tez moze byc przyczyna ze nowicjusze i "testerzy" uzywajacy deusa przez kilka dni mowia ze jest plytki,wcale nie jest, jednak trzeba sie z nim dobrze osluchac ,a wtedy guziczek z glebokosci powyzej kolana nie bedzie zaskoczeniem,na glosniczku z panela nie uslyszycie glebokoego cienkiego srebra ktore da sygnal tylko w jedna strone
Nowy filmik Michala,troszek chyba zbyt szybko na jakakolwiek ocene nowgo softu,dwa dni ledwo uplynely od wyjscia wyjscia.
Pozatym nie zgodze sie ze fulltony mecza,mecza kogos kto nie spedzil z tym patykiem conajmniej roku,po takim czasie mniej wiecej,czlowiek sie tak przyzwyczaja ze nic go nie meczy nawet po 12 godzianch lazenia,bardziej wtedy meczy cisza w sluchawkach.Druga sprawa w ktorej tez sie nie zgodze to to ze lepiej deusa slychac bez sluchawek,calkowicie jest odwrotnie,i nawet testy na poletkach czy w terenie nalezy wykonywac w sluchawkach bo wielu glebokich sygnalow poprostu nie slychac w tym glosniczku,to tez moze byc przyczyna ze nowicjusze i "testerzy" uzywajacy deusa przez kilka dni mowia ze jest plytki,wcale nie jest, jednak trzeba sie z nim dobrze osluchac ,a wtedy guziczek z glebokosci powyzej kolana nie bedzie zaskoczeniem,na glosniczku z panela nie uslyszycie glebokoego cienkiego srebra ktore da sygnal tylko w jedna strone
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- DEX
- Porucznik

no witam
poczytałem na kilku forach i wszyscy po aktualizacji maja program hot,myślę co jest nie tak może coś źle zrobiłem, zaktualizowałem zaraz jak info weszło na forum ze jest,wiec teraz usunąłem update, pobrałem na nowo i zaktualizowałem zaś deusa i okazało się ze program hot jest,dziwna sprawa.
poczytałem na kilku forach i wszyscy po aktualizacji maja program hot,myślę co jest nie tak może coś źle zrobiłem, zaktualizowałem zaraz jak info weszło na forum ze jest,wiec teraz usunąłem update, pobrałem na nowo i zaktualizowałem zaś deusa i okazało się ze program hot jest,dziwna sprawa.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2017, o 19:53 przez DEX, łącznie zmieniany 1 raz.
- DEX
- Porucznik

- Yarek vel KIM
- Moderator

[quote="DEX"]no witam
poczytałem na kilku forach i wszyscy po aktualizacji maja program hot,myślę co jest nie tak może coś źle zrobiłem, zaktualizowałem zaraz jak info weszło na forum ze jest,wiec teraz usunąłem update, pobrałem na nowo i zaktualizowałem zaś deusa i okazało się ze program hot jest,dziwna sprawa
Na początku oficjalnej wersji 4.0 hot nazywał się podstawowy 2. Ale po 2 dńiach to zmienili i teraz jest ok czyli hot
poczytałem na kilku forach i wszyscy po aktualizacji maja program hot,myślę co jest nie tak może coś źle zrobiłem, zaktualizowałem zaraz jak info weszło na forum ze jest,wiec teraz usunąłem update, pobrałem na nowo i zaktualizowałem zaś deusa i okazało się ze program hot jest,dziwna sprawa
Na początku oficjalnej wersji 4.0 hot nazywał się podstawowy 2. Ale po 2 dńiach to zmienili i teraz jest ok czyli hot
-
Wulkan
- Szeregowy

witam mam pytani czy ktoś z was ma problem że komputer nie czyta panelu jak się go podłączy ? bo ja mam taki właśnie problem i nie mam pojęcia co się dzieje , i nie mogę zrobić update softu 4.0 , proszę o wielką pomoc .....
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
A jaki kabel uzywasz?nie mozna uzywac kabla od deusa musi byc z jedna koncowka.
-
Wulkan
- Szeregowy

używam kabla od deusa co dostałem w zestawie . i co podłącze panel do komputera to wyświetla się na monitorze że komputer nie rozpoznaje urządzenia .....
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
Musisz miec inny kabel ,ten od deusa z trzema wyjsciami nie moze byc uzyty.