Skarb Jasło
- szifu
- Chorąży Sztabowy

- Województwo: Wybierz
Skarb Jasło
„I stoimy tak w okopach, naprzeciwko
siebie – ja i on, brat mój, Słowianin. Ja się boję i on się boi; ja chcę do mamy, on chce do bat’ki – a trwamy tak
w blaskach pobłażliwego słońca – pyszni, dumni i odważni, bo – stać nas na to"
(Wacław Lipiński)
siebie – ja i on, brat mój, Słowianin. Ja się boję i on się boi; ja chcę do mamy, on chce do bat’ki – a trwamy tak
w blaskach pobłażliwego słońca – pyszni, dumni i odważni, bo – stać nas na to"
(Wacław Lipiński)
- GANDI
- SPEC

Skarb Jasło
"Jego postawa zasługuje na pochwałę. Mam nadzieje, że otrzyma adekwatna nagrodę od ministra kultury i dziedzictwa narodowego"
Już widzę oczyma wyobraźni tą nagrodę, oby nie wizytacja kontrolna w celu przyznania nagrody
. Dostanie pochwałę co najwyzej, a ministerstwo da sobie premie i bedzie dalej wp... osmiorniczki.
Już widzę oczyma wyobraźni tą nagrodę, oby nie wizytacja kontrolna w celu przyznania nagrody
- MrProper
- Podpułkownik

Skarb Jasło
Tak blisko takie skarby koło nosa wychodzą

Teknetics delta 4000+ Detech 13" Ultimate && Garrett At Pro International
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
Re: Skarb Jasło
A jednak cos tam.dalo,i to niemaloGANDI pisze:"Jego postawa zasługuje na pochwałę. Mam nadzieje, że otrzyma adekwatna nagrodę od ministra kultury i dziedzictwa narodowego"
Już widzę oczyma wyobraźni tą nagrodę, oby nie wizytacja kontrolna w celu przyznania nagrody. Dostanie pochwałę co najwyzej, a ministerstwo da sobie premie i bedzie dalej wp... osmiorniczki.
http://kontakt24.tvn24.pl/sg/na-polu-zn ... 91131.html
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
-
cx maniak
- Chorąży Sztabowy

- Województwo: Podlaskie
- Imię: Tadeusz
A jednak nagrodę dali i to 50 tysi. Dużo więcej niż wartość samego kruszcu. Jest to ewenemnt w skali kraju chyba. Jakaś nadzieja pozostaje. Jednakże myśle że gdyby to był poszukiwacz z wykrywaczem, zostałby zapewne oskarżony o nielegalne poszukiwania przedmiotów archeo. I zamiast nagrody, byłyby pewnie zawiasy.
Edek HM, Chance PI, Kret 2, Fortuna-M na ukończeniu, Quasar ARM .
- explokera
- Marszałek

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Czy aby to nie jakaś "pokazówka" ?
Cóż to za unikatowy skarb skoro to tylko złote druty bez większej możliwości datowania bo ani żadnych wzorów na tym ani kształtu toto nie ma.
Swoją drogą to na jednym zdjęciu widać 4 kawałki a mowa jest o 3,ten jeden malutki pewnie się gdzieś zapodział w międzyczasie
Cóż to za unikatowy skarb skoro to tylko złote druty bez większej możliwości datowania bo ani żadnych wzorów na tym ani kształtu toto nie ma.
Swoją drogą to na jednym zdjęciu widać 4 kawałki a mowa jest o 3,ten jeden malutki pewnie się gdzieś zapodział w międzyczasie
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....