Ciekawe ustawienia na Deusa.
- yukon
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Kontakt:
Re: Ciekwe ustawienia na Deusa.
Wsio masz dobrze procz:
drugie:702
ja pierwszy raz wlaczylem na strasznie zasmieconej zelazem farmie deusa fast,nic nie zmienialem jedynie gb ustawilem na sledzenie.dopiero zaczne zabawe z tym programem,juz mi kolega dropek napisal co i jak tam jeszcze podkrecic,zobaczymy efekty na zrobionych na cacy farmach czy cos wyjdzie.
drugie:702
ja pierwszy raz wlaczylem na strasznie zasmieconej zelazem farmie deusa fast,nic nie zmienialem jedynie gb ustawilem na sledzenie.dopiero zaczne zabawe z tym programem,juz mi kolega dropek napisal co i jak tam jeszcze podkrecic,zobaczymy efekty na zrobionych na cacy farmach czy cos wyjdzie.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- DEX
- Porucznik
- Województwo: Pomorskie
jak będziesz już wiedział co i jak może podeślesz te ustawienia na jakich będziesz śmigał.
był bym wdzięczny
był bym wdzięczny

-
- St. Szeregowy
- Województwo: Wielkopolskie
Witam
Trochę lamerskie pytanie, ale jak ustawić częstotliwość z filmu skoro w deusie mam możliwość na 17483, 17606 i 17730. Jestem na początku zabawy z XP Deus, więc proszę o wyrozumiałość. W instrukcji widziałem nawet 18.1 ale nie wiem czy to soft czy gdzie szukać przyczyny.
Trochę lamerskie pytanie, ale jak ustawić częstotliwość z filmu skoro w deusie mam możliwość na 17483, 17606 i 17730. Jestem na początku zabawy z XP Deus, więc proszę o wyrozumiałość. W instrukcji widziałem nawet 18.1 ale nie wiem czy to soft czy gdzie szukać przyczyny.
- Yarek vel KIM
- Moderator
- Województwo: Śląskie
To jest wszystko jedno jakie będzie jeśli kopiesz sam. Tzn, jak nie ma innego deusa w pobliżu (z doświadczenia powiem, że musi to być bardzo blisko). Jeżeli jest inny deus to wystarczy, że każdy będzie miał inną 17 i nie będą się gryzły.
-
- St. Szeregowy
Ja rozumiem, tylko jaka jest możliwość lub w jaki sposób mieć inne częstotliwości niż te co podałem. Gdzieś to się odblokowuje?
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Czolem jusew,wejdz np w program 2( 5gmax),wcisnij menu, zjedz na dol srodkowym guzikiem az zobaczysz czestotliwosc i bedzie ona podswietlona, i wtedy sobie mozesz plusem lub minusem na panelu zmieniac czestotliwosc.
-
- St. Szeregowy
Tak ja rozumiem i wiem jak robić zmianę z 17 na 12, 8 itd. Chodzi mi o to, że nie mogę ustawić częstotliwości jaka jest w filmie podana przez dexa. Mogę tylko wybrać te trzy, które podałem wcześniej.
- DEX
- Porucznik
kolego yukon mógł byś podać ustawienie tonów ? był bym wdzięcznyyukon pisze:Chyba yarek niechce sie podzielic ustawieniami bo mu wszystko wykopiemy sprzed nosa![]()
Takie ustawinia podeslal mi jeden z dobrych kopaczy,sam zrobil taka oto tabelke z ktorej bede korzystal w niedlugim czasie

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Tam w tej tabelce w tonach nic nie przestawiasz,dajesz tylko na to co tam posze full tone itd.
- DEX
- Porucznik
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Wczoraj probowalem chodzic na pelnych tonach
,to jakas porazka,ale podobno to jest jedyny sluszny sposob i chodzac na takich ustawieniac mozna wyczaic nawet ksztalt przedimotu lezacego w ziemi,ma ktos jakies doswiadczenie w pelnych tonach?

- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 242 times
Owszem,kształt i nawet głębokość 
Ja tylko chodzę na full tonach ewentualnie mocno podkręconym PICHu
Fajna jest też różnorodność dźwięków i nie chodzi mi o wysokość tonów ale o ich brzmienie.
Przy zerowej dyskryminacji można chodzić po zaśmieconym terenie używając FT i nie narzekać na "bałagan" w głośnikach.
Trzeba się tylko przyzwyczaić do tego bałaganu i przyniesie to skutki.

Ja tylko chodzę na full tonach ewentualnie mocno podkręconym PICHu
Fajna jest też różnorodność dźwięków i nie chodzi mi o wysokość tonów ale o ich brzmienie.
Przy zerowej dyskryminacji można chodzić po zaśmieconym terenie używając FT i nie narzekać na "bałagan" w głośnikach.
Trzeba się tylko przyzwyczaić do tego bałaganu i przyniesie to skutki.
- Rating: 5.56%
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Czyli nie pozostaje nic innego jak zacisnac zeby czy tam uszy i sie przyzwyczaic do tego cwierkania:)
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Raczej zęby na uszach
Co prawda mam Deusa niezbyt długo ale od samego początku polubiłem FT właśnie za to,że "widać" kształt i można dobrze określić głębokość jak i fajnie się identyfikuje np. zrywki od piwa czy kapsle po tym jaki sygnał dają na krawędzi cewki.

Co prawda mam Deusa niezbyt długo ale od samego początku polubiłem FT właśnie za to,że "widać" kształt i można dobrze określić głębokość jak i fajnie się identyfikuje np. zrywki od piwa czy kapsle po tym jaki sygnał dają na krawędzi cewki.
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
explokera widze ze kupiles jednak deusa a szukales minelaba,myslisz zmieniac sprzet czy jednak pozostaniesz przy deusie?