Generalnie mój ulubiony Rutusiarz, nie bardzo lubi chodzić teraz ze mną
x-terra 705
- Dżulka
- Generał Broni

- Województwo: Wybierz
Re: x-terra 705
Muszę przyznać rację Koledze(powyżej) , sprzęt pomimo fajnego wyważenia ciągnie do przodu i po dwóch godzinach na polu robi się po prostu ciężki. W lesie warto zwiększyć czułość i korzystać z trybu prospecting. Choć buszowanie z tym kijem daje dużo przyjemności,to czasem właśnie w lesie (jak dla mnie)jest bardzo nieporęczny, co nie znaczy że zły
coś za coś.

"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.
- explokera
- Marszałek

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Chętnie zobaczę Terreskę w akcji z OptimąRedmeer pisze:No to zamieniłeś sierierkę na kijek, bo żadne z Rutusów do X-terry 705 się nie może nawet przystawićX terra wcale nie jest też lekka.
Będzie ubaw,a jeszcze większy jak Terrka będzie z Nelem.
Porównanie ceny do skuteczności
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
Redmeer
- Porucznik

Ja niechętnie, wystarczy że trzymałem jeden z tych wykrywaczy miałem w rękach za długo, a jeden nie nazbyt krótko, by go nie polubić. We wszystkim co nie jest czystym kolorem w czystym terenie Optima idzie zbierać grzyby, jak każdy Rutus 
- explokera
- Marszałek

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Powiedziałbym ,że takie doświadczenie raczej nie upoważnia do wysnuwania takich wniosków.Redmeer pisze:Ja niechętnie, wystarczy że trzymałem jeden z tych wykrywaczy miałem w rękach za długo, a jeden nie nazbyt krótko, by go nie polubić. We wszystkim co nie jest czystym kolorem w czystym terenie Optima idzie zbierać grzyby, jak każdy Rutus
A swoją drogą ciekawe jest ,że im ktoś wydał więcej kasy na swój wykrywacz tym bardziej go chwali
Miałem Terrese i Explorera i śmiem twierdzić ,że są g... warte jak za takie pieniądze.
Wolę za połowę ich ceny mieć Rutka
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
Redmeer
- Porucznik

Cóż, z takimi fachowcami dyskutować nie będę, bo ani to nie jest miejsce, ani nie wyczuwam, że mamy o czym rozmawiać. Rutusa sprzedałem nieprzypadkowo (ale pewnie nie umiałem z nim chodzić :>).