Eh kochane psisko

Piękny młody Norweg. Ja mam mieszańca (chyba), bo dokładnie tego nie wiem. Dostałem go jako dorosłego kota. Fotka mojego jest gdzieś na wcześniejszych stronach tego wątku.Liwiusz66 pisze:To i ja dorzucę fotki
Szynszylek? SliczniutkiLoslau pisze:Nie mam kota, ani psa... mam coś
I w moim przypadku „norweski leśny” jest mieszańcemPigor pisze:Piękny młody Norweg. Ja mam mieszańca (chyba), bo dokładnie tego nie wiem. Dostałem go jako dorosłego kota. Fotka mojego jest gdzieś na wcześniejszych stronach tego wątku.Liwiusz66 pisze:To i ja dorzucę fotki
Jak będą młode to jestem chętnyLiwiusz66 pisze:I w moim przypadku „norweski leśny” jest mieszańcemPigor pisze:Piękny młody Norweg. Ja mam mieszańca (chyba), bo dokładnie tego nie wiem. Dostałem go jako dorosłego kota. Fotka mojego jest gdzieś na wcześniejszych stronach tego wątku.Liwiusz66 pisze:To i ja dorzucę fotki
Ojciec – Norweg![]()
Matka - Leśna![]()
Dołożę jeszcze kilka fotek.
Młodych nie będzieFestung pisze:Jak będą młode to jestem chętny
pzdr.
To co te koty mają, to nawet ciężko nazwać sierścią. Mają jakieś włosy podobne do włóczki (długi podszerstek i trochę okrywowego włosia) . Fakt, jest trochę z tym kłopot. Kiedyś swojego czesałem od czasu do czasu, ale po tym zabiegu wydawał się chudy, a jego kudły i tak latały. Więc przestałem go czesać (co dziwne kołtuny mu się nie robią).Liwiusz66 pisze:Młodych nie będzieFestung pisze:Jak będą młode to jestem chętny
pzdr.
Piękne kocisko, polecam, lecz kłopot wielki z sierścią.
sorki ? jak to rasa bo na nimfe mi nie wyglada chyba ze przypakowany samczykszamanka pisze:skutecznie budzinazywa się Shiffer , ale syfiarz też mogłoby być jego imieniem
![]()