Pojąć nie mogę !
- Znachor
- ST-KAPRAL
- Województwo: Wybierz
Pojąć nie mogę !
Panie i Panowie Koledzy, otóż że Dział nosi nazwę ,,Na każdy temat'' tak więc postanowiłem podjąć kwestię ,,Pojąć nie mogę'' inaczej ,,Nie ogarniam umysłem'', Rozważania filozoficzne a mianowicie bardziej zrozumiałym językiem bez fiu bźdźiu. tj.
Patrząc na zdjęcia wykopek różnej postaci i maści nachodzi mnie pytanie: Jak Kur.a Jego M.ć Wielcy Politycy, Rządzące Ministry i inni Komedianci w Sejmie i Senacie Naszego Pięknego Kraju, mogą Nam nie zezwalać, nie zmienić czy skorygować prawa, dopuścić do legalnego w pełni działania naszego Poje.anego Hobby. Przecież trzeba być wyjątkowo Popierd..onym żeby zbierać coś takiego pordzewiałego, zaśniedzionego, zgrynszpanowanego i uje.anego błotem i cholera wie czym jeszcze Szajsu, jakie to my zbieramy. O ile jeszcze bardziej Nasza Elita Rządząca musi mieć Posr.ne w głowach żeby trwać w durnych prawach i jakie o sobie buduje zdanie, zakazami typu <<nie zezwala się na rozgrzebywanie patykiem gów.a>>.
Patrząc na zdjęcia wykopek różnej postaci i maści nachodzi mnie pytanie: Jak Kur.a Jego M.ć Wielcy Politycy, Rządzące Ministry i inni Komedianci w Sejmie i Senacie Naszego Pięknego Kraju, mogą Nam nie zezwalać, nie zmienić czy skorygować prawa, dopuścić do legalnego w pełni działania naszego Poje.anego Hobby. Przecież trzeba być wyjątkowo Popierd..onym żeby zbierać coś takiego pordzewiałego, zaśniedzionego, zgrynszpanowanego i uje.anego błotem i cholera wie czym jeszcze Szajsu, jakie to my zbieramy. O ile jeszcze bardziej Nasza Elita Rządząca musi mieć Posr.ne w głowach żeby trwać w durnych prawach i jakie o sobie buduje zdanie, zakazami typu <<nie zezwala się na rozgrzebywanie patykiem gów.a>>.
- chemik
- Porucznik
Re: Pojąć nie mogę !
A czy można wiedzieć czemu ma służyć ten temat??
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
— Napoleon Bonaparte
— Napoleon Bonaparte
- Gre-gre
- Zasłużony
No Znachor... No proszę Cię....
Temat tyle razy wałkowany... I nie wysyłajcie żadnych Boratynek do Ministra...
No i ja pojąć nie mogę co mam Ci odpowiedzieć...

Temat tyle razy wałkowany... I nie wysyłajcie żadnych Boratynek do Ministra...

No i ja pojąć nie mogę co mam Ci odpowiedzieć...

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Moze gdyby Boratynke69 wyslac do ministra cos by to pomogloGre-gre pisze:.. I nie wysyłajcie żadnych Boratynek do Ministra...![]()
:

„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- Znachor
- ST-KAPRAL
Panie Szanowny Chemik Moderatorze, zwracam się z Uprzejmą Prośbą o wykasownie tego tematu ponieważ się Panu jak i napewno Innym nie podoba. Zrobiłem błąd umieszczając ten temat za co Bardzo Przepraszam. Za pozytywne rozpatrzenie mojej Prośby z góry Dziękuję.
Z Wyrazami Szacunku
Znachor
Z Wyrazami Szacunku
Znachor
- łolter
- Porucznik
- Festung
- SPEC
yukon pisze:Moze gdyby Boratynke69 wyslac do ministra cos by to pomogloGre-gre pisze:.. I nie wysyłajcie żadnych Boratynek do Ministra...![]()
:

Gdybym był cukierkiem jaki miałbym smak?
Byłbym twardym cukierkiem, innych opcji brak!
Dlaczego twardym skąd wybór taki?
One się wszystkim dają we znaki.
Stara szakala bajka.....
Byłbym twardym cukierkiem, innych opcji brak!
Dlaczego twardym skąd wybór taki?
One się wszystkim dają we znaki.
Stara szakala bajka.....
- Wędrus
- Administrator
Znachor, ja też jadąc samochodem z jakiejś dłuższej trasy się zastanawiam, że przecież w większości "ratujemy" przed zgniciem w warstwie ornej rzeczy po które nigdy nie schyliłby się archeolog lub które nie doczekają czasu kiedy by archeologa zainteresowały. Krew mnie wtedy zaleje i jadę dalej bo takie mamy rządy. Wybraliśmy archeologa Poznańskiego do sejmu, który chodził z wykrywką i co?, i dochapał się koryta i olał środowisko!
Dlatego szkoda strzępić języka i nerwów na takie tematy!
Dlatego szkoda strzępić języka i nerwów na takie tematy!
"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
- żołnierzwyklęty
- Chorąży Sztabowy
Mi się tam temat podoba, to, że "staruchy" wałkowały/li temat wielokrotnie to nie znaczy, ze "młodsi" też nie chcą sobie powałkować.
Boratynka69 - zostałeś oddelegowany do władz ! Nie zapomnij o mnie jak będziesz jechał, zapijemy na śmierć to całe towarzystwo, fanty sprzedamy i wpadnie trochę grosza na wypady
Znachor Myślałem, że to ja najwięcej tu przeklinam
Wybory idą, jedne tam, drugie gdzieś indziej, ploty rozesłać po forach i petycja do "partyjek"
( kiedyś było łatwiej, wysyłało się do jednej
) zatytułowaną "bo jak nie to na was nie zagłosuję" 
Boratynka69 - zostałeś oddelegowany do władz ! Nie zapomnij o mnie jak będziesz jechał, zapijemy na śmierć to całe towarzystwo, fanty sprzedamy i wpadnie trochę grosza na wypady

Znachor Myślałem, że to ja najwięcej tu przeklinam

Wybory idą, jedne tam, drugie gdzieś indziej, ploty rozesłać po forach i petycja do "partyjek"
( kiedyś było łatwiej, wysyłało się do jednej

- boratynka69
- SIERZANT SZTABOWY
Bierzem bejsbola - albo nie .. przywieze kilka kijków metalowych do golfa .. i lecimy

http://www.youtube.com/watch?v=2XHk0VAv6UE
Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis
Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis
- Znachor
- ST-KAPRAL
Kolega Moderator napisał :
cyt.chemika :A czy można wiedzieć czemu ma służyć ten temat??
http://www.youtube.com/watch?v=VihknPVysY8
i tak zaraz do głowy mi przyszła taka odpowiedź ALE PODKREŚLAM ŻE TYLKO PIERWSZA CZĘŚĆ, BEZ TEJ Z BRZYDKIM SŁOWEM! Chemik tylko się nie obrażaj bo na 1000% bez tego drugiego zdania.chemik pisze:A czy można wiedzieć czemu ma służyć ten temat??

- chemik
- Porucznik
daleko mi do obrażania, sam nie raz się wkurzam ale jak to mówią "sorry taki mamy klimat"Znachor pisze:Kolega Moderator napisał :i tak zaraz do głowy mi przyszła taka odpowiedź ALE PODKREŚLAM ŻE TYLKO PIERWSZA CZĘŚĆ, BEZ TEJ Z BRZYDKIM SŁOWEM! Chemik tylko się nie obrażaj bo na 1000% bez tego drugiego zdania.chemik pisze:A czy można wiedzieć czemu ma służyć ten temat??![]()

"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
— Napoleon Bonaparte
— Napoleon Bonaparte