Nasza szczęśliwa nalepka, jeździ z nami już w 3 naszym aucie. I wcale nie jest kontrowersyjna dla służb leśnych...
GAD, zapraszam Cię zatem na wizytę na pokładzie ED250 jak będziesz kiedyś w Wawie, zanim wystartują w regularne trasy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żaden z obiektów prezentowanych na zdjęciach nie został przeze mnie zlokalizowany ani wydobyty z wykorzystaniem wykrywacza metali bądź innego urządzenia lub narzędzia. Przedstawione sceny i ich opisy są jedynie zaimprowizowanymi rekonstrukcjami.
Stary to ja ci powiemiem gdybym byl lesniczym to dopiero zainteresowalbym sie autem z taka naklejka,klosownik ,handlarz zywym towarem jak nic,taka naklejka wloczykija to pikus do tego,odrazu na mysl przychodzi dreczenie zwierzat w ciasnym samochodzie
Dobra, wkręcam Was, kto normalny nakleiłby sobie nalepkę "Przewóz Borsuków" i pojechał kopać do lasu???
Tak naprawdę mam taką:-)
z11723381X.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żaden z obiektów prezentowanych na zdjęciach nie został przeze mnie zlokalizowany ani wydobyty z wykorzystaniem wykrywacza metali bądź innego urządzenia lub narzędzia. Przedstawione sceny i ich opisy są jedynie zaimprowizowanymi rekonstrukcjami.