ACE 150
- Dżulka
- Generał Broni
- Województwo: Wybierz
Re: ACE 150
Będzie Pan zadowolony 

"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.
- Afgan12
- Szeregowy
Śmigam z nim już drugi sezon i muszę przyznać, że na początek to idealna maszyna. Ja zaczynałem z naszym polskim saperem i po wielu wypadach oprócz złomu nic się nie trafiało. Jako następce sapera wybrałem 150-tkę, ze względu na prostotę i niską cenę. Teraz znajduję o wiele więcej cennych (jak dla mnie) znalezisk. Polecam.
- cesar007
- Szeregowy
Sam zaczynałem od 150
Idealny wykrywacz żeby zobaczyć czy pasuje nam to hobby, żeby nie wydać za wiele pieniędzy, a przy odsprzedaży ich nie stracić
a przede wszystkim da się nim już sporo znaleźć.

Kto dołki kopie ten znajduje... Tylko potem niech zasypuje!!!
Omcia VIII Wielka :*
Omcia VIII Wielka :*
- Toke
- Porucznik
Ja co prawda chodziłem z 250 ,a nie ze 150 ,ale to praktycznie takie same maszynki , kumpel chodzi właśnie ze 150 , kosiarka na monetki i tym podobną kolorową drobnicę , większym żelazem też nie pogardzi 
Tyle tylko że dość płytka...
Ale na początek idealny sprzęcik , tym bardziej dla kogoś kto nie jest pewien czy wykopki mu się spodobają.
Ja zacząłem od własnoręcznego jabla , potem Fisher F2 , potem Kanarek - z tych trzech Kanarek jest the best
Teraz mam Proximę , ale to dopiero co kupioną, i tylko raz byłem z nią w terenie - ale to jednak duża różnica w stosunku do Garretta.

Tyle tylko że dość płytka...
Ale na początek idealny sprzęcik , tym bardziej dla kogoś kto nie jest pewien czy wykopki mu się spodobają.
Ja zacząłem od własnoręcznego jabla , potem Fisher F2 , potem Kanarek - z tych trzech Kanarek jest the best

Teraz mam Proximę , ale to dopiero co kupioną, i tylko raz byłem z nią w terenie - ale to jednak duża różnica w stosunku do Garretta.
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości."
Józef Piłsudski
Józef Piłsudski