WAKACJE SĄhatsan38 pisze:Tak jak abdul pisal do szkolyyyyy !!! Ja np w tamtych czasach bylem rastamanemjc leczna pisze:Sorki mało obeznany w tamych czasach jestem:rozpacz:
faktem jest ze po chemoterapii i w ortopedycznych butach
ale jednak

WAKACJE SĄhatsan38 pisze:Tak jak abdul pisal do szkolyyyyy !!! Ja np w tamtych czasach bylem rastamanemjc leczna pisze:Sorki mało obeznany w tamych czasach jestem:rozpacz:
ale jednak
No fakt zapomnilemjc leczna pisze:WAKACJE SĄhatsan38 pisze:Tak jak abdul pisal do szkolyyyyy !!! Ja np w tamtych czasach bylem rastamanemjc leczna pisze:Sorki mało obeznany w tamych czasach jestem:rozpacz:
ale jednak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reagge mozna wykluczycabdul77 pisze:Twój rysopis pasuje do miłosnika skinhead reggae
Mój tata był wówczas dowódcą przeprawy polowej przez jakąś rzekę a ja pętałem się za nim po pontonach... Wtedy była jakaś powódź i ta przeprawa miała na jakiś czas zastąpić zerwany most.CYGAN pisze:Pierwsza fota jest niesamowita![]()
![]()
![]()
![]()
Młody partyzant
" Jestem maały Tulibanek...mam granatów cały dzbanek....raz ,dwa, trzy do Allacha idziesz Ty"Wredny Borsuk pisze:Mały Wredny Borsuk w 1983 r.A tutaj obecnie, nieustannie na tropie historii i UFO...