[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=QhuFXf9WHIw[/youtube]
Najlepsze kawaly(tylko kozaki)
- explokera
- Marszałek

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Re: Najlepsze kawaly(tylko kozaki)
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- bralczyk
- Chorąży Sztabowy

- Imię: Wojtek
- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 44 times
Pacjentka prosi seksuologa :
- Panie Doktorze, proszę mi wyjaśnić, bo tyle się teraz o tym mówi, co to są perwersje seksualne ?
-Hmm, może najprościej : niech Pani mi odpowie na pytanie, w lecie po ulicy idą 3 kobiety i konsumują lody -
jedna liże, druga ssie a trzecia gryzie. Która z nich jest zamężna ?
- Och, ach, no wie Pan, ja nie wiem czy tak, hm, no ta, która, wie Pan, gryzie, hmm przepraszam.
- Nie proszę Pani, zamężna jest ta, która nosi obrączkę. A to, o czym Pani myśli, to są perwersje seksualne.
- Panie Doktorze, proszę mi wyjaśnić, bo tyle się teraz o tym mówi, co to są perwersje seksualne ?
-Hmm, może najprościej : niech Pani mi odpowie na pytanie, w lecie po ulicy idą 3 kobiety i konsumują lody -
jedna liże, druga ssie a trzecia gryzie. Która z nich jest zamężna ?
- Och, ach, no wie Pan, ja nie wiem czy tak, hm, no ta, która, wie Pan, gryzie, hmm przepraszam.
- Nie proszę Pani, zamężna jest ta, która nosi obrączkę. A to, o czym Pani myśli, to są perwersje seksualne.
- Rating: 5.56%
"Przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał, wrogów poszukam sobie sam, dlaczego ku..a mać bez przerwy, poucza ktoś w co wierzyć mam"
Stare wino i młode kobiety czynią mężczyznę szczęśliwym.
- viwaldi
- Porucznik

- Województwo: Wybierz
Przyznam sie, ze nie wiem co o tym myslec... dowcip serwisanta czy jak zwykle "real" zostawia daleko w tyle kabareciarzy...
Szukalem kleju do latek (rower) dostepnego na "JUZ" i trafilem na strone Decathlonu a na niej takie cos co kompletnie zlasowalo mi mozg:
Paweł 30-39 lat (Polska)
Kleiłem dętkę w kolarce 3 razy i za każdym razem nie było szczelnie. Kombinowałem z czasem i ilością, wszystko odtluszczone i przetarte papierem ściernym . Po nocy założyłem detkę i pojechałem do pracy. Wracam komunikacją miejską. Na słońcu klej puścił...
.
.
.
.
Odpowiedź Decathlon
Dziękuję za opinię o produkcie, proszę pamiętać, że aby dokonać dobrej naprawy należy jeszcze przykleic łatkę na klej, wtedy dopiero będzie dziura uszczelniona, najlepsza metoda to po nałożeniu łatki, bezpośrednie napompowanie dętki, tak aby od razu dokonać uszczelnienia.
Pozdrawiam, w razie pytań zapraszam do kontaktu.
WOJCIECH WIKTOR BTWIN MANAGER
https://www.decathlon.pl/klej-do-atek-id_8369272.html
Szukalem kleju do latek (rower) dostepnego na "JUZ" i trafilem na strone Decathlonu a na niej takie cos co kompletnie zlasowalo mi mozg:
Paweł 30-39 lat (Polska)
Kleiłem dętkę w kolarce 3 razy i za każdym razem nie było szczelnie. Kombinowałem z czasem i ilością, wszystko odtluszczone i przetarte papierem ściernym . Po nocy założyłem detkę i pojechałem do pracy. Wracam komunikacją miejską. Na słońcu klej puścił...
.
.
.
.
Odpowiedź Decathlon
Dziękuję za opinię o produkcie, proszę pamiętać, że aby dokonać dobrej naprawy należy jeszcze przykleic łatkę na klej, wtedy dopiero będzie dziura uszczelniona, najlepsza metoda to po nałożeniu łatki, bezpośrednie napompowanie dętki, tak aby od razu dokonać uszczelnienia.
Pozdrawiam, w razie pytań zapraszam do kontaktu.
WOJCIECH WIKTOR BTWIN MANAGER
https://www.decathlon.pl/klej-do-atek-id_8369272.html
- yukon
- Administrator

- Has thanked: 608 times
- Been thanked: 654 times
- Kontakt:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Rating: 5.56%
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- yukon
- Administrator

- Has thanked: 608 times
- Been thanked: 654 times
- Kontakt:
Padlem 
- Rating: 16.67%
- viwaldi
- Porucznik

- explokera
- Marszałek

[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=La9o7sC04JM[/youtube]
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- MrProper
- Podpułkownik

Teknetics delta 4000+ Detech 13" Ultimate && Garrett At Pro International
- slawek153
- Generał Dywizji

- Imię: Sławek
- BANDERA
- Administrator

nie wiem czy było czy nie https://www.youtube.com/watch?v=Vujv5IwrR7U
- bralczyk
- Chorąży Sztabowy

- Imię: Wojtek
Na przyzbie stareńkiej chatki na zapadłej rosyjskiej prowincji siedzi stary mużyk i popala skręta z jakichś resztek petów.
Wtem drogą (a raczej koszmarnym bezdrożem) podjeżdża elegancka czarna fura, z której po zatrzymaniu wyskakuje elegancki
nowyruski w wieku ok. 35 lat, w wystrzałowym garniturze, machinalnie sprawdza czas na najbardziej w danym sezonie bajeranckim platynowym zegarku i poprawiając krawat, podchodzi do mużyka i mówi :
- Pamiętasz, stary, jak posłałeś syna 27 lat temu po wódkę do sąsiedniej wioski ? Uciekłem wtedy od tego koszmaru i patrz, mam najnowszą
furkę, 2-u poziomowy apartament w Moskwie, daczę w Soczi i jakieś pomniejsze chatki w całym kraju. Niedługo zostanę posłem do Dumy,
cieszę się zaufaniem Putina, kariera stoi przede mną otworem, mam wielkie możliwości .... A ty, dalej siedzisz w tym samym miejscu, co,
nie masz mi nic do powiedzenia?
- Owszem, mam : gdzie wódka, po którą cię posłałem ?
Wtem drogą (a raczej koszmarnym bezdrożem) podjeżdża elegancka czarna fura, z której po zatrzymaniu wyskakuje elegancki
nowyruski w wieku ok. 35 lat, w wystrzałowym garniturze, machinalnie sprawdza czas na najbardziej w danym sezonie bajeranckim platynowym zegarku i poprawiając krawat, podchodzi do mużyka i mówi :
- Pamiętasz, stary, jak posłałeś syna 27 lat temu po wódkę do sąsiedniej wioski ? Uciekłem wtedy od tego koszmaru i patrz, mam najnowszą
furkę, 2-u poziomowy apartament w Moskwie, daczę w Soczi i jakieś pomniejsze chatki w całym kraju. Niedługo zostanę posłem do Dumy,
cieszę się zaufaniem Putina, kariera stoi przede mną otworem, mam wielkie możliwości .... A ty, dalej siedzisz w tym samym miejscu, co,
nie masz mi nic do powiedzenia?
- Owszem, mam : gdzie wódka, po którą cię posłałem ?
"Przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał, wrogów poszukam sobie sam, dlaczego ku..a mać bez przerwy, poucza ktoś w co wierzyć mam"
- imperator
- Generał Dywizji

- Województwo: Podkarpackie
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
- explokera
- Marszałek

Ta fotka chyba obrazuje jaką trzeba mieć łapę żeby targać Etraca a jaką witkę do Deusa 
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
To raczej sa bracia blizniacy,jeden kupil minelba drugi deusa i zrobili sobie fote po roku chodzenia