Ministerstwo Środowiska przygotowało projekt ustawy o Państwowej Agencji Ochrony Środowiska

Nasza pasja w prasie, literaturze, filmach...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
propranolol
ST.SIERZANT-SZTABOWY
ST.SIERZANT-SZTABOWY
Województwo: Śląskie

Ministerstwo Środowiska przygotowało projekt ustawy o Państwowej Agencji Ochrony Środowiska

Post autor: propranolol »

Czy aby wykopanie 10 cm ściółki leśnej to nie przestepstwo ekologiczne ? :diabełek: :brecht:

Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/prasa/news-gaze ... gn=firefox
To znaczy tak niewiele, prawie nic
W półmroku, monety błysk
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek
Województwo: Mazowieckie
Imię: A.

Re: Ministerstwo Środowiska przygotowało projekt ustawy o Państwowej Agencji Ochrony Środowiska

Post autor: explokera »

Czego dotyczy ta informacja???
To forum zaczyna przeistaczać się w agencję informacyjną ???
Niszczenie ściółki to może nie przestępstwo ale podpada pod otrzymanie mandatu i to wysokiego.
Tak samo jak wywożenie śmieci do lasu czy też wkopywanie rury odpływowej od szamba poza posesję np.do rzeki lub jeziora co powinno być karane więzieniem a nie tylko mandatem.
Bardzo dobrze ,że powstaje taka organizacja i oby działała skutecznie .
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
Awatar użytkownika
KOBRA
St. Chorąży Sztabowy
St. Chorąży Sztabowy
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Re: Ministerstwo Środowiska przygotowało projekt ustawy o Państwowej Agencji Ochrony Środowiska

Post autor: KOBRA »

Kolego, nie obraź się ale twoja postawa wskazuje na to że lubisz ciemnogród i wszystkich chcesz utrzymać w tym stanie niewiedzy. Dyskusję o zaostrzeniu kar dla poszukiwaczy kwitujesz że to sianie paniki. Ok, może napisz to tym ''szczęśliwcom'' którzy w ostatnim czasie padli ofiarą wzmożonej nagonki na całe środowisko a to zapewne dopiero początek.
Teraz nie widzisz związku powyższej informacji z charakterem forum ?
Zakładam że kolega który to wrzucił kojarzy fakty lepiej od Ciebie i widzi jednak jakiś związek...
Może taki - kopiesz bez zezwolenia - masz przekichane. Kopiesz w lesie - masz przekichane jeszcze bardziej.

Twoje podejście do problemów jest doprawdy zadziwiające. Jak cię goni wielki pies to wystarczy że zamykasz oczy a pies znika ? Bo takie masz właśnie zdanie - udajemy że nie widzimy problemu to problem zniknie.

''To forum zaczyna przeistaczać się w agencję informacyjną ???''

Niedopuszczalne doprawdy żeby na forum dzielić się informacjami... :diabełek:

''Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.''
These users thanked the author KOBRA for the post (total 4):
propranololluger1979MisterTwistermaciejwu71
Rating: 22.22%
Awatar użytkownika
propranolol
ST.SIERZANT-SZTABOWY
ST.SIERZANT-SZTABOWY

Koleżanki i Koledzy wrzuciłem ten artykuł ponieważ uważam że ten artykuł ma w pewnym stopniu związek z tym co tam jest napisane, jeśli kolega explokera uważa że nie to może mnie wyrzucić z forum Włóczykija. Ja myślę że forum to jest forum są pewne zasady owszem ale ja tego nie napisałem np w identyfikacja monet.A tak wogóle wiele osób wstawia różne tematy i może bo od tego jest forum mój post nie jest o przysłowiowej ' d.... Marynie tylko o moim zdaniem ciekawej sprawie ponieważ tworzy się nowa grupa tzw' łapaczy' tak jak Straż leśna itp, tak więc jak nas dopadną to nie będzie zmiłuj się, ale jeśli są przeznaczeni do walki ze śmieciarzami to chylę głowe i w pełni popieram bo to co jest w lasach to masakra.Tak więc jeśli piszę i wstawiam bzdury proszę wyrzućcie mnie z tego Forum.

Pozdrawiam wszystkich.
W półmroku, monety błysk
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek

No tak utworzenie nowej formacji do dbania o środowisko to kolejny "bat" na poszukiwaczy :brecht:
Jak ktoś powola w przyszłości specjalna grupę neutralizujaca ilość kaluz posniegowych w centrum miast to tez bedzie zagrozeniem dla poszukiwaczy :brecht:

propranol jaki związek z nami ma ta grupa ?
Jak byk jest napisane ze mają przede wszystkim zwalczać zły wpływ przedsiebiorstw na srodowisko i walczyć z trucicielami nic ani słowa nie ma o walce z poszukiwaczami.

Kobra to nie jest forum dyskusyjne a forum poszukiwaczy
Wloczykij pomylił Ci się z Onetem :brecht:
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
Awatar użytkownika
propranolol
ST.SIERZANT-SZTABOWY
ST.SIERZANT-SZTABOWY

Tylko jeśli ta formacja spotka Cię explokera w czasie nam znanym to nawet na to co robisz nie spojrzy ? Nie zainteresuje się mając taką władze a kontrolować środowisko będą wszędzie.
W półmroku, monety błysk
Awatar użytkownika
KOBRA
St. Chorąży Sztabowy
St. Chorąży Sztabowy
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Post autor: KOBRA »

propranolol pisze:Koleżanki i Koledzy wrzuciłem ten artykuł ponieważ uważam że ten artykuł ma w pewnym stopniu związek z tym co tam jest napisane, jeśli kolega explokera uważa że nie to może mnie wyrzucić z forum Włóczykija. Ja myślę że forum to jest forum są pewne zasady owszem ale ja tego nie napisałem np w identyfikacja monet.A tak wogóle wiele osób wstawia różne tematy i może bo od tego jest forum mój post nie jest o przysłowiowej ' d.... Marynie tylko o moim zdaniem ciekawej sprawie ponieważ tworzy się nowa grupa tzw' łapaczy' tak jak Straż leśna itp, tak więc jak nas dopadną to nie będzie zmiłuj się, ale jeśli są przeznaczeni do walki ze śmieciarzami to chylę głowe i w pełni popieram bo to co jest w lasach to masakra.Tak więc jeśli piszę i wstawiam bzdury proszę wyrzućcie mnie z tego Forum.

Pozdrawiam wszystkich.
Dobrze że to wrzuciłeś. To jest forum dyskusyjne jak przypomniałem służy do dzielenia się informacjami. Różnymi informacjami. Jeżeli komuś to przeszkadza to powinien się chyba przenieść w bardziej spokojne zakątki internetu.
explokera pisze:No tak utworzenie nowej formacji do dbania o środowisko to kolejny "bat" na poszukiwaczy :brecht:
Jak ktoś powola w przyszłości specjalna grupę neutralizujaca ilość kaluz posniegowych w centrum miast to tez bedzie zagrozeniem dla poszukiwaczy
No tak...a policja która robi przeszukania w domach poszukiwaczy została powołana właśnie do tego celu.... :brawo:
explokera pisze: propranol jaki związek z nami ma ta grupa ?
Jak byk jest napisane ze mają przede wszystkim zwalczać zły wpływ przedsiebiorstw na srodowisko i walczyć z trucicielami nic ani słowa nie ma o walce z poszukiwaczami.
I w związku z tym nie będą w żaden sposób reagować kiedy będą świadkami przestępstwa... To będzie co najmniej dziwne, zważywszy że to będą służby mundurowe. Rozumiem że niepowołana do gnania poszukiwaczy straż leśna również ignoruje to środowisko ? Nosz kuźwa, jakoś wątpię..

No i teraz najważniejsze. Czy nowelizacja ustawy o ochronie zabytków była robiona żeby uprzykrzyć życie prawdziwym pasjonatom historii i poszukiwaczom z patykami ? Myślę że jednak miało to na celu ochronę zabytków. No i popatrz... poszukiwacze obrywają w wyniku tej ustawy.
explokera pisze: Kobra to nie jest forum dyskusyjne a forum poszukiwaczy
Wloczykij pomylił Ci się z Onetem :brecht:
Czyli nie jest to forum dyskusyjne ? O kurcze...a skąd u Ciebie tyle postów na koncie skoro nie dyskutujesz na tym forum ?
PS. Nie wchodzę na onet :-D
These users thanked the author KOBRA for the post:
propranolol
Rating: 5.56%
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek
Has thanked: 110 times
Been thanked: 242 times

Powiem tylko tyle:
Forum poszukiwaczy i zdecydowana większość tych tu normalnych ma w du...e całą tą zmianę przepisów robiąc swoje czyli ryje do bólu odcisków a tym z miękkimi zwieraczami i galaretą zamiast nóg podsycającymi własny jak i innych strach o swoje dupska sugeruję ukierunkowanie na Onet lub WP.
Z mega informacjami na temat nowych super oddziałów zwalczających poszukiwaczy z wykrywaczami zrobicie tam furorę wśród heytu,będą mieli polewkę z Was jak z Kwaśniewskiego :brecht:
These users thanked the author explokera for the post:
stomek
Awatar użytkownika
propranolol
ST.SIERZANT-SZTABOWY
ST.SIERZANT-SZTABOWY
Has thanked: 38 times
Been thanked: 12 times

Popatrz na swoje wcześniejsze wpisy a potem pisz o falach hejtu :zgoda: :piwko:
Dobrze, nie spierajmy się wszak nie o to tu chodzi, mamy się łaczyć a nie dzielić przez mój głupi wpis. Przepraszam za niego, po co mam być zlinczowany. Proszę Moderatora o usunięcie tego postu ponieważ to nie ma sensu tak się spierać o byle jaki wpis.
Acha nie chcę też podnosić sobie rangę sztucznymi wpisami za co przepraszam. Pozdrawiam wszystkich.
These users thanked the author propranolol for the post:
MisterTwister
W półmroku, monety błysk
Awatar użytkownika
luger1979
St. Chorąży Sztabowy
St. Chorąży Sztabowy
Has thanked: 18 times
Been thanked: 73 times

Post autor: luger1979 »

Propranolol, dlaczego przepraszasz? Jeżeli komuś nie odpowiada post to niech nie czyta, mnie osobiście zainteresowała ta informacja. Zawsze znajdzie się jakiś obrażony jeleń któremu coś nie pasuje.
These users thanked the author luger1979 for the post:
propranolol
THC
Awatar użytkownika
propranolol
ST.SIERZANT-SZTABOWY
ST.SIERZANT-SZTABOWY

explokera pisze:Powiem tylko tyle:
Forum poszukiwaczy i zdecydowana większość tych tu normalnych ma w du...e całą tą zmianę przepisów robiąc swoje czyli ryje do bólu odcisków a tym z miękkimi zwieraczami i galaretą zamiast nóg podsycającymi własny jak i innych strach o swoje dupska sugeruję ukierunkowanie na Onet lub WP.
Z mega informacjami na temat nowych super oddziałów zwalczających poszukiwaczy z wykrywaczami zrobicie tam furorę wśród heytu,będą mieli polewkę z Was jak z Kwaśniewskiego :brecht:
A Ty eksplokera do której z tych opcji należysz ? Bo widzę że do żadniej, no chyba że o tej ostatniej bo boisz się takich tematów i denerwują Cię.
W półmroku, monety błysk
Awatar użytkownika
slawek153
Generał Dywizji
Generał Dywizji
Imię: Sławek
Has thanked: 96 times
Been thanked: 75 times

Post autor: slawek153 »

Dajcie już spokój propranolol dodał to co według niego może być interesujące i po co to kwestionować. :mur:
These users thanked the author slawek153 for the post:
propranolol
Awatar użytkownika
yukon
Administrator
Administrator
Województwo: Wybierz
Has thanked: 608 times
Been thanked: 654 times
Kontakt:

Post autor: yukon »

Temat zamykam,explo zaraz ci wylacze wglad w tematy informacyjne i tobie bedzie lzej i nam tez :D
Posprzątałem troszkę i dyskutujemy dalej. MĄDRZE. baży
These users thanked the author yukon for the post:
propranolol
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Media i literatura”