Ciekawe jakie odczucie będzie miał Shelton na czarnych cewkach... mi jakoś audio nie podchodzi :/ soft 4.0.18 bardzo mnie męczy. Może za to, że tereny specyficzne... sam nie wiem. Co w 3.2 audio bardzo mi się podoba to w 4.0.18 w ogóle (na czarnych cewkach). Dodatkowo wg moich obserwacji gorzej jest na 9" niż na 11", natomiast na 3.2, 9" sprawowała się dużo lepiej ... sam nie wiem co o tym myśleć.. Może finalna wersja będzie dla mnie ok?

...jak pozbędą się piszczenia i brzęczenia paneli
Na ten moment wszystko mi się w sofcie 4.0.18 podoba po za:
-piszczeniem WS4 jeśli włączony jest sam bez RC
-brzęczenie RC nawet jak wszystkie dodatkowe akcesoria są włączone
-tor audio, który jest za bardzo wygładzony (wrażenie jakby był szybciej odtwarzany; za szybko)
-nie do końca schemat ID i ujemna dyskryminacja.
Wyjaśnienie ID i ujemnej dyskryminacji (czarne, stare cewki!):
Na sofcie 4.0.18 dla częstotliwości 4kHz i dyskryminacji -6.4 to prawie jak dyskryminacja 0 na sofcie 3.2 na każdej częstotliwości
Na sofcie 4.0.18 dla częstotliwości 8kHz i dyskryminacji -5.8 to jak dyskryminacja 0 na sofcie 3.2 na każdej częstotliwości
Na sofcie 4.0.18 dla częstotliwości 12kHz i dyskryminacji -4,8 to jak dyskryminacja 0 na sofcie 3.2 na każdej częstotliwości
Na sofcie 4.0.18 dla częstotliwości 18kHz i dyskryminacji -3,3 to jak dyskryminacja 0 na sofcie 3.2 na każdej częstotliwości
... może to śmieszne i dziwne ale bardzo łatwo sami możecie to sprawdzić

więc zamiast krytykować polecam sprawdzić.