Hehe poeta z ciebie dropek
Moze roznic sie zaduzo beta od koncowej wersji nie bedzie, ale napewno jakies bagi ktore sa w becie beda juz w koncowej wersjii usuniete,po to chyba dali ta bete do testowania aby wylapac rozne problemy.
Czołem
Próba update kończy się komunikatem - Unable to load software release - sprawdź połączenie z internetem i restartuj Deus Update - WTF ???
Kilka prób i zawsze ten sam komunikat.
Dodam, że to moja pierwsza próba update Deusa. Mam od początku soft 3.2 po polsku.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2017, o 21:00 przez jusew, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpalam program, włączam panel, wchodzę w panelu w aktualizację i uruchamiam, podłączam panel pod kompa, program zaczyna coś robić po czym wyskakuje napis jak na poprzednim poście. Czy Wy macie w katalogu plik z upgrade czy on sobie dociąga go z netu ?
jusew pisze:Odpalam program, włączam panel, wchodzę w panelu w aktualizację i uruchamiam, podłączam panel pod kompa, program zaczyna coś robić po czym wyskakuje napis jak na poprzednim poście.
i w tym momencie musisz odpiąc kabel i go ponownie podłączyć
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
no i jak podpinam kabel to panel się restartuje https://www.youtube.com/watch?v=BCIsxlDfe5A robię tak jak w tym filmie i u mnie się wywala w 2:22 minucie filmu nie pokazuje już wyboru wersji tylko wywala, że nie mam połączenia z netem. Głupie pytanie - czy kabel ma jakieś znaczenie ? (nie używam tego rozgałęźnika tylko pojedyńczy usb)
Ostatnio zmieniony 28 lut 2017, o 22:24 przez jusew, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdziłem na innym komputerze, ten sam objaw. Co dziwne przy próbie ściągnięcia v4 z linku Yukona wywala 404 page not found. Próba aktualizacji do 3.2 by sprawdzić czy ten chociaż działa powoduje wywalenie tego samego błędu - tak wygląda jakbym nie miał dostępu do netu - chociaż net działa. Być może coś się u nich wywaliło na serwerze. Miałbym prośby by ktokolwiek mógł sprawdzić czy update działa poprawnie i ma możliwość wyboru wersji. Ja do tego etapu nie dochodzę bo mam błąd. Dziękuję.
Najprawdopodobniej soft 4.0 i starsze oficjalnie są już dostępne.
Trzeba to zweryfikować, ja teraz nie mam takiej możliwości więc proszę tych którzy mają możliwość wykonania aktualizacji o weryfikację