Teknetics Eurotek
-
- Szeregowy
- Województwo: Mazowieckie
Re: Teknetics Eurotek
Cześć, mam pytanie troche z innej beczki. Czy ten model będzie dobry dla chłopaka, który nie chodził jeszcze z wykrywką? Chcę kupic coś dla chrzesniaka, on interesuje się starymi monetami, różnościami takimi, poza tym mieszka w małej miejscowości w której jest prawdopodobieństwo, ze znajdzie w lasach takie cudeńka. W sklepie wojok znalazłem dobrą cenę i sie zastanawiam nad zakupem, bo troche ograniczony mam budżet co sądzicie ?
- yukon
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Kontakt:
Bedzie dobry dla chrzesniaka:)
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- Bynak
- MLODSZY CHORAZY
- Województwo: Świętokrzyskie
Niezła crypto-reklama sklepu. Nie mniej jednak co z łatwością sprawdzić na Allezło są znacznie tańsze i to z darmową wysyłką
"Chcesz mieć wroga, zrób komuś przysługę" - Prawa Murphy'ego
-
- ST-KAPRAL
- Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Re: Teknetics Eutotek
Nel tornado wywichnęła mi rękę.Marsell pisze:Witam ! Chciałbym dokupić cewkę Nel Tornado do mojego Euroteka PRO. Czy ktoś z Szanownych Kolegów może podzielić się doświadczeniami z takim zestawem ? A może polecacie inną cewkę ?
Bardzo proszę o opinie.
Marsell
Z najlepszych cewek na kolor jakie miałem do teka (delta 4000) to była Nel Hunter. Tęsknię za nią czasami i taką polecam jak chcesz dużo terenu pokryć.
- Znaziołek
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Wielkopolskie
Hej, wykopkami zaraziłem brata i wybór chyba padnie na Euroteka - w sumie to nadal się zastanawia nad ace150 ale będziemy chodzić razem (a ja biegam z kanarkiem) i wydaje mi się że chyba lepiej jak chodzi się z innymi piszczałkami, czego jedna nie wyłapie, może wyłapać druga....(nie wiem czy dobrze rozumuję) Jakością i osiągami raczej od Ace 150 nie odbiega więc chyba będzie to dobry wybór? Jak myślicie....? (wiem wiem zaraz będą komentarze że jak ma wydać prawie 800zł to niech poluje na ace250 czy jeszcze co innego , z tym że musi być to nówka bo zależy mu na gwarancji więc używki odpadają , a znając jego szczęście go elektroniki to zapewne skorzysta z serwisu...))
Szukałem na niebie.... ,teraz uczę się szukać w glebie.....
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Za Tekneticsem przemawia cyfrowa identyfikacja,której Ace brakuje a z tym wiąże się uboga informacja o znalezisku.
Miałem Tekneticsa Deltę i Ace i o wiele więcej można było wyczytać z wyświetlacza Delty niż wyświetlacza kanarka ,który dzwoni na wszystko i to na dodatek prawie tak samo.
Miałem Tekneticsa Deltę i Ace i o wiele więcej można było wyczytać z wyświetlacza Delty niż wyświetlacza kanarka ,który dzwoni na wszystko i to na dodatek prawie tak samo.
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- Znaziołek
- Mł. Chorąży Sztab.
explokera też jestem tego zdania - heh trudniej jest komuś doradzić niż samemu kupować tym bardziej że razem łazić będziemy i nie chcę aby mi marudził że coś nie tak - wiadomo jak to z braciszkiem
- Znaziołek
- Mł. Chorąży Sztab.
A więc stało się , wybór padł na Euroteka, wczoraj zamówiony w weekend na pewno będziemy mocno testować sprzęt - w końcu nie będę łaził sam
-
- KAPRAL
- Województwo: Brak
Porównywał ktoś coinmaster pro i euroteka? Różnice, oczywiście prucz cyfrowego id
Coinmaster Pro, Włochy - Marche
-
- Szeregowy
- Województwo: Wybierz