yukon pisze:na tyle lejtnant byl ok ze mnie nie wkurvial i nie kazal siedziec pod drzewem i czekac na niego tylko poszlismy w dol na piwo :Di jeszcze tam wrocimy;)
Pamiętam jak to Lejtnant opowiadał. Mówił, że tam tyle fantów było, że trzy czy cztery razy zawsze z pełnym plecakiem wracał
fiszer5 pisze:Właśnie płakać ze śmiechu można z tych ich obietnic.
Ta firma straciła sporo w moich oczach
Nie tylko w Twoich.
Myślałem,ze dawno zapowiadany Soft pojawi się szybko a tu ciągle odwlekanie i sciemnianie .
Teraz mój Deus kosi srebra na wyspach a ja teraz nie martwię się ze mi bateria padnie w środku wypadu i jak coś się spie...i to mam serwis w kraju
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
Nom widzę, że ostro czekasz... po nocach nie śpisz
V4.0 w lutym tego roku (chyba pod koniec lutego)
Domniemane ceny za pinpointer około 900zł i za nowe cewki HF około 1800zł
Tak tylko teraz wszystko juz jest pieknie rozpisane,po kliknieciu w obrazek pojawia sie dokladny opis co jest zmienione w 4.0.
Pal licho nowe cewki i pointer niemoge sie doczekac nowego softu.Reactivity 2.5 zawsze mialem dylemat czy dac na 2 czy jednak na 3 teraz mamy cos posrodku,wykres xy poprawiony,nowy program deep sie przyda na biesy;),poprawiona dyscryma itp itd,w cholera zmian
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.