Ze zlotem zawsze myslalem ze nie sniedzieje I wyglada jak nowka nawet po pobycie w ziemi,ale ...no wlasnie ale,chyba wszystko zalezy skad to zloto ,czyli jakis stop,nie tak dawno kumpel wykopal sygnet,nie bylo mnie z nim wtedy bo pewnie dalby mi go za free na polu gdybym zapytal :-Doczywiscie stwierdzil ze miedziak ,wyslal mi foty,zapodal na FB w naszej grupie ,oczywiscie wszyscy zaczeli sie nasmiewac ze gypsy gold itd.nawet mial nabite 18K tu juz wszyscy ryczeli ze smiechu ze takie wielkie oszustwo

Ale ze chlop lubi "czyscic"monety w occie,soli a pozniej netutralizuje to w sodzie(oczywiscie moniaki wygladaja rozowo jak swinki i nadaja sie do wywalenia)postanowil wyczyscic ten miedziany pierscien ta sama metoda,
Zdziwko strzelil bo pierscien zaczol juz inaczej wygladac po tym czysczeniu(przedostatnia fota),polecial wiec do jubilera i jubiler juz go profesjonalnie wyczyscil co widac na ostatnim foto,i wycenil go na $850
Po tej przygodzie wszyscy zaczeli wywracac swoje pudelka z miedzianymi pierdzionkami i wsadzac do octu i soli haha.
Tak ze imperator wcale bym sie nie zdziwil ,gdyby ta twoja obraczka byla zlota a poprostu jubiler chcial cie orznac

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.