Deus two box,nowy soft-4.0..
-
- SPEC
- Województwo: Wybierz
Re: Deus two box-4.0
Może mi ktoś sprecyzować z czym się je ten 2box?
Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Garreciak ale Two box jest
Minus takiego rozwiązania to brak jakichkolwiek zelastw w kieszeni typu klucze telefon o klamrze w pasku nie wspomnę
http://www.garrett.com/hobbysite/hbby_s ... et_en.aspx
Minus takiego rozwiązania to brak jakichkolwiek zelastw w kieszeni typu klucze telefon o klamrze w pasku nie wspomnę

http://www.garrett.com/hobbysite/hbby_s ... et_en.aspx
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
To bedzie cos jak stary eagle eye z filmu,idziesz sobie jak z walizeczka i cyk sygnal- kopiesz 1,5m dziure a tam 5 helmow niemieckich,idziesz dalej sygnal,kopiesz dziure na 2m a tam Szwarc w smarze ,albo czerwona skrzynka pocztowa,garnek lub strala pralka frania 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EnRP7gd140U[/youtube]
I drugi filmik nizej z domowa wydymka na bazie spectry.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f5UGymYuF2E[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EnRP7gd140U[/youtube]
I drugi filmik nizej z domowa wydymka na bazie spectry.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f5UGymYuF2E[/youtube]
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
Koledzy ... to naprawdę super sprzęt .Mam analogowego TWO -Boxa .Zimą chodziłem W samych slipach z nim aby namierzyć lokomotywe i udało się !!!-jeszcze motor był gorący .Do tego jak dołożą gratis koparke biorę ......!!- Mam namiar na pantere zatopiona z załogą nie mogą otworzyć do wlazu do dziś -Tym na pewno im pomogę.!
- Gre-gre
- Zasłużony
-
- St. Szeregowy
- Województwo: Zachodniopomorskie
- Imię: Jacek
Witam. Przedstawiłem się tam gdzie trzeba http://wloczykij-forumposzukiwaczy.com/ ... =14&t=9577, więc od razu przejdę do rzeczy.
Czy dobrze rozumuję, że mając kompletnego XP Deusa, czyli cewka, sztyca, panel, słuchawki WS4/WS5 i teraz dokupując 2 Box, będę miał dwa niezależne wykrywacze ?
Bo ja mogę pracować z cewką, sztycą i słuchawkami, a druga osoba z 2 Box i panelem. Albo ja z cewką, sztycą i panelem, a druga osoba z 2 Box i słuchawkami. Czy taka kombinacja zadziała ?
Czy dobrze rozumuję, że mając kompletnego XP Deusa, czyli cewka, sztyca, panel, słuchawki WS4/WS5 i teraz dokupując 2 Box, będę miał dwa niezależne wykrywacze ?
Bo ja mogę pracować z cewką, sztycą i słuchawkami, a druga osoba z 2 Box i panelem. Albo ja z cewką, sztycą i panelem, a druga osoba z 2 Box i słuchawkami. Czy taka kombinacja zadziała ?
- Yarek vel KIM
- Moderator
- Województwo: Śląskie
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 310 times
Zadziała
- These users thanked the author Yarek vel KIM for the post:
- jaco777
- Rating: 5.56%
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Najnowsze info od XP,czyli jajco z prezentow na swieta
A i do Maja sie z 2boxem na bank nie wyrobia,ktory to juz rok?2 cz3 bedzie?

A i do Maja sie z 2boxem na bank nie wyrobia,ktory to juz rok?2 cz3 bedzie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- explokera
- Marszałek
XP trochę ,że się tak wyrażę "wali w ch...a" i nabija dodatkowych klientów na ściemniane softy i ramy.
Dobrze,że to już nie moje zmartwienie
Teraz będę czekał na nowy soft ale nie do Deusa a do Altera i chyba w tym czasie baterie mi się nie zestarzeją i nie będą prosiły o drogą wymianę
Dobrze,że to już nie moje zmartwienie

Teraz będę czekał na nowy soft ale nie do Deusa a do Altera i chyba w tym czasie baterie mi się nie zestarzeją i nie będą prosiły o drogą wymianę

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- CENO
- ST-CHORAZY
- Województwo: Opolskie
- explokera
- Marszałek
Nowy już ponad miesiąc buczy do uszuCENO pisze:explokera zmieniłeś wykrywacz? kiedy?

Przez jakiś czas miałem dwa ale wygrał jeden
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Baterie w panelu i sluchawkach sam zmienilem,pare minut roboty,koszt $15 za nowy akumulatorek,jedynie wymiana aku w cewce(narazie smiga ok,wytyrzmuje caly dzien i noc na szukaniu) bedzie bardziej kosztowna, bo tu
trzeba kupic caly orginalny wsad z bateria
Z drugiej strony ile kasy zaoszczedzil czlowiek na kupnie zwyklych paluszkow,ale ten kto mieszka np.z rodzicami u kochanki,czy u kumpla,bo ja za zwykly prad i tak sam musze placic
trzeba kupic caly orginalny wsad z bateria

Z drugiej strony ile kasy zaoszczedzil czlowiek na kupnie zwyklych paluszkow,ale ten kto mieszka np.z rodzicami u kochanki,czy u kumpla,bo ja za zwykly prad i tak sam musze placic

- explokera
- Marszałek
No ale nie powiesz mi,że jak z kumplami w środku lasu podczas długiego kilkudniowego wypadu w trakcie ostrego rycia pada Ci bateria jesteś zadowolony?
Oni kopią klamry,bagnety i garnki ze złotem a Ty siedzisz pod drzewem i sobie z powerbanka cewkę ładujesz to jesteś zadowolony ?
Na pewno ?

Oni kopią klamry,bagnety i garnki ze złotem a Ty siedzisz pod drzewem i sobie z powerbanka cewkę ładujesz to jesteś zadowolony ?
Na pewno ?

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
No to racja bo tak mialem,nigdy nie zapomne jak ladowalem Deusa cala noc i nie sprawdzilem czy sie naladowal,walimy w biesach z lejtantem, kilka godzin pod gore,pot po dupskach leci,do tego kijem trza niedzwiedzie odganiac,wlanczam patyka,patrze a tam jedna kreska na deusie w baterii
mysle se e pewno i tak tu nic nie ma,pierwszy sygnal bagnet aw w pochwie piekny stan ledwo mala dziurka w pochwie wielkosci gwozdzika,nastepny piekny sygnal srebrny floren z 1880 roku stan wysmienity,i jeb bateria zdechla,na tyle lejtnant byl ok ze mnie nie wkurvial i nie kazal siedziec pod drzewem i czekac na niego tylko poszlismy w dol na piwo :Di jeszcze tam wrocimy;)
Od wtedy po naladowaniu zawsze sprawdzam czy cewka jest na fulla,taka dobra rada:)

Od wtedy po naladowaniu zawsze sprawdzam czy cewka jest na fulla,taka dobra rada:)
- Yarek vel KIM
- Moderator
- Województwo: Śląskie
Pamiętam jak to Lejtnant opowiadał. Mówił, że tam tyle fantów było, że trzy czy cztery razy zawsze z pełnym plecakiem wracałyukon pisze:na tyle lejtnant byl ok ze mnie nie wkurvial i nie kazal siedziec pod drzewem i czekac na niego tylko poszlismy w dol na piwo :Di jeszcze tam wrocimy;)