Plecak do XP Deusa.
-
- Szeregowy
- Województwo: Śląskie
Plecak do XP Deusa.
Interesuje mnie plecak do XP Deusa. Gdzie można jakiś porządny kupić ewentualnie dać uszyć?Ja dzisiaj pomierzyłem sprzęt.Wychodzi mi że plecak do XP Deusa powinien mieć wymiary - wysokość:62 cm,szerokość:40 cm,głębokość:15 cm z wyściółką.Sztyca z cewką 11" - 62 cm, kompletny stelaż 54 cm ,podłokietnik 11 cm na 11 cm. Kieszenie od góry- kieszeń na cewkę dodatkową 30 cm na 40 cm na 5 cm,kieszeń na słuchawki od lewej pod kieszenią na cewkę. Wymiary 20 cm na 20 cm na 5 cm , obok druga taka sama. Na spodzie od lewej kieszeń na akcesoria do ładowania 10 cm na 10 cm na 5 cm.Kieszeń na panel 10 cm na 20 na 5 cm i kieszeń 10 cm na 10 cm na 5 cm na klucze i drobiazgi.Tkanina mocny materiał plecakowy PE wz93 PANTERA. Teraz szukam programu do zaprojektowania oraz kogoś co by uszył.Jakiego ożyć programu? Co o nim myślicie? Może jakieś poprawki?Jakich wy plecaków używacie na sprzęt?
- Agrawa
- Podpułkownik
- Województwo: Wybierz
- Has thanked: 217 times
- Been thanked: 79 times
Re: Plecak do XP Deusa.
Cze!
Ja tam nie kombinuje, kupilem w demobilu plecak BW 65l miesci sie wszystko deus lopatka browar kurtka i duzo roznych pierdol. Po bokach kieszenie na klapie tez, moim zdaniem super. Material mocny i trwaly, raczej nie do zaj...ania.
Ja tam nie kombinuje, kupilem w demobilu plecak BW 65l miesci sie wszystko deus lopatka browar kurtka i duzo roznych pierdol. Po bokach kieszenie na klapie tez, moim zdaniem super. Material mocny i trwaly, raczej nie do zaj...ania.

- Rating: 5.56%
http://www.trawniki.hg.pl/
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Na dłuższe wypady mam coś takiego http://gunfire.pl/product-pol-115219094 ... Black.html
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- zBYcH
- ST-PLUTONOWY
- Województwo: Lubuskie
- Imię: Zbyszek
ja kupiłem torbę na wędki, długości różniaste dostępne są, kija wrzucam bez składania i sąsiedzi się pytają gdzie to na rybki się wybieram 

- CENO
- ST-CHORAZY
- Województwo: Opolskie
-
- Szeregowy
Pomysł dobry ale niema gdzie uszyć.Firma w której się pytałem nie szyje już na indywidualne zamówienie.Szukam innej na śląsku.
- Yarek vel KIM
- Moderator
Jak rozdzielasz Deusa, tzn. jak wyciągasz cewkę z dolną sztycą to wystarczy Ci byle jaki plecak 35 litrowy. A ja rozkładanie nie jest dla Ciebie najważniejsze to kup dedykowaną torbę do Minelaba lub Whitesa. I po problemie.
-
- Szeregowy
- długość: 60 cm
- wysokość: 36,5 cm
- szerokość: 15,5 cm
Używa go ktoś?Jak się sprawuje?Nic w nim nie lata? Czy XP Deus się w nim mieści? Cena to 119,99.Ja na razie używam plecak jednokomorowy, wojskowy.Wszystko luzem lata.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Gre-gre
- Zasłużony
- Województwo: Wybierz
Wygląda jak damska torba na zakupy ...
Jeśli spełnia swoją rolę jest jak najbardziej OK ...

Jeśli spełnia swoją rolę jest jak najbardziej OK ...