Dzisiejszy wieczór zacznę dla was kochani od żartu, czyli 3 fotki pewnego chińczyka:P
Co najlepsze wykrywa srebrną obrączkę z 15 może 16cm za to cążki do kabli wielkości mojej dłoni z 2 a komputer z 40cm ale oznaki metalu wydaje z siebie ciszą:P a jego brak pięknym pierdem. Za to gdy ustawi się cisze w głośniku metal wykrywa normalnie ale już z odległości 2cm:P
Dostałem to cudo w ramach szkolenia edukacyjnego na temat chińskiej myśli technicznej i z tej strony chciałbym za niego podziękować pewnemu koledze:) Ale Panowie ja się nie podaje rozrysuje schemat i dowiemy się co chińczyk chciał nim skopiować bo z wyglądu wiem:P
może nuż widelec z elektroniki coś da się wycisnąć bo sonda najpierw mnie rozbawiła a potem zmusiła do głębszej refleksji nad sensem życia:P
Sekcja chińczyka czyli Gw.36m na stole:P
- bambus1121
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Wybierz
Sekcja chińczyka czyli Gw.36m na stole:P
Jeśli nie możesz odczytać co pisze wyżej---> piłem,,, wybacz
- boss64
- Zasłużony
Re: Sekcja chińczyka czyli Gw.36m na stole:P
daj rysunek elektroniki lub jeśli nie zostały starte napisy na scalaku to napisz co tam wsadzili to może rozgryziemy
-
- SPEC
Bambus i tutaj widać jak ważny jest sprzęt, mój z 16 cm wykrywa spokojnie 1 gr., a przy tej odległości jak trafiam na obrączkę to mi słuchawki uszy rozwalają
Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
- bambus1121
- Mł. Chorąży Sztab.
Cd 40 coś tam, odczytałem jeden, na drugim jest lm 3XX nie widać dokładnie i 3 to już kompletnie nie czytelne scalaki nie są zatarte ale zalane jakimś dziadostwem co nawet po zdrapaniu całkowicie zamazuje napisy ale po podgrzaniu delikatnym ładnie schodzi testowałem kiedyś w radiu jak potrzebowałem tranzystor wymienić, u chińczyków popularnie stosowany patent.
Będę się tym męczył trochę później teraz kończę obudowę do zegara dla mej lubej:)
Sprzęt to podstawa ja przy testach z jablem jak składam to komputer sieje tak zakłóceniami że z 3 metrów na niego reaguje a tu proszę tylko 50cm
Niedługo dzięki jednemu z userów będzie relacja z budowy IDX-a:D Ale muszę skończyć com po zaczynał, na pewno też podrzucę kilka opisów budowy prostej aparatury przydatnej w naszym skromnym warsztacie:P
Będę się tym męczył trochę później teraz kończę obudowę do zegara dla mej lubej:)
Sprzęt to podstawa ja przy testach z jablem jak składam to komputer sieje tak zakłóceniami że z 3 metrów na niego reaguje a tu proszę tylko 50cm
Niedługo dzięki jednemu z userów będzie relacja z budowy IDX-a:D Ale muszę skończyć com po zaczynał, na pewno też podrzucę kilka opisów budowy prostej aparatury przydatnej w naszym skromnym warsztacie:P
Jeśli nie możesz odczytać co pisze wyżej---> piłem,,, wybacz