I coś mi się jeszcze z tą knajpką przy browarze kojarzy.
Witam, fotka niestety z neta, ale w lipcu wybieram się z rodzinką na kilka dni do ZWIERZYŃCA ,to może znajdę miejsce z takim extra plakacikiem, oby pogoda dopisała. Toke - sprawdzę Twój trop.Pozdrawiamczłowiekpiachu pisze:A miejsce fotki?
To świetnie,Toke również się wybiera w końcu lipowca.Zabierz tylko ze sobą PKWN z regionu dla konfrontacji.Pobawimy sie trochęPINGWIN pisze:Witam, fotka niestety z neta, ale w lipcu wybieram się z rodzinką na kilka dni do ZWIERZYŃCA ,to może znajdę miejsce z takim extra plakacikiem, oby pogoda dopisała. Toke - sprawdzę Twój trop.Pozdrawiamczłowiekpiachu pisze:A miejsce fotki?
" Idzie Grześ przez wieś ,,,,worek piasku niesie,,,,,, by zasypać komendanta w lesie"tisio pisze:Niejaki Grześ melduje się na rozkaz...
Loopess i jak Lubuskie smakowało? Dla mnie to faworyt wśród piw regionalnychloopess pisze:Mnie ostatnio udało się nabyć i niezwłocznie apożyć takie oto zacne trunkiWysyłane z mojego IdeaTab S6000-H za pomocą Tapatalk 2
loopess pisze:szału nie było,ale wypić się dało,ale to drugie już bardziej mi smakowało,osobiście preferuję perełkę chmielową...