Jaskółka - bociek nawalił Ci na maskę auta? :rotfl: Ciesz się, że pterodaktyle nie latają...Jaskółka pisze: Nareszcie powiało wiosennymi kolorkami

Jaskółka - bociek nawalił Ci na maskę auta? :rotfl: Ciesz się, że pterodaktyle nie latają...Jaskółka pisze: Nareszcie powiało wiosennymi kolorkami
tiso: Skąd u Ciebie tyle złośliwości?tisio pisze:Jaskółka - bociek nawalił Ci na maskę auta? :rotfl: Ciesz się, że pterodaktyle nie latają...Jaskółka pisze: Nareszcie powiało wiosennymi kolorkami
PtaszynoJaskółka pisze:tiso: Skąd u Ciebie tyle złośliwości?tisio pisze:Jaskółka - bociek nawalił Ci na maskę auta? :rotfl: Ciesz się, że pterodaktyle nie latają...Jaskółka pisze: Nareszcie powiało wiosennymi kolorkami
Jaskółeczko, nawet nie myślałem o złośliwości.Po prostu zażartowałem, ale jeśli Cię uraziłem, to bardzo przepraszamJaskółka pisze:tiso: Skąd u Ciebie tyle złośliwości?tisio pisze:Jaskółka - bociek nawalił Ci na maskę auta? :rotfl: Ciesz się, że pterodaktyle nie latają...Jaskółka pisze: Nareszcie powiało wiosennymi kolorkami
Jaskółka pisze: Pięknie![]()
Nareszcie powiało wiosennymi kolorkami
Przeprowadź się w okolice Betty to i kolory wiosny w jej ogrodzie zobaczysz. I tego mój post dotyczyłCatadero pisze:Jaskółka pisze: Pięknie![]()
Nareszcie powiało wiosennymi kolorkamiDzisiaj z rana poszedłem te wiosenne kolorki zobaczyć a tu
... ludzie odśnieżają samochody... krzewom gałęzie uginają się pod świeżym śniegiem... a chylońskie bloki na biało odbijają słoneczne przebłyski.
Jak mówi ludowe przysłowie - Jedna Jaskółka wiosny nie czynia na Mazowszu wiedzą, że "Kupa bociana to nie pasiak łowicki"
![]()
![]()
to mimo wszystko
![]()
![]()
![]()
![]()
C.
To GdyniaWędrus pisze:o kurde a gdzie to takie góry